darek_budowacz 21.03.2004 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 Podobo Millennium Bank ma teraz jakąś promocję?Tzn. 0% prowizji. Czy ktoś brał kredyt z tego banku? D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ToJaro 24.03.2004 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Ja się właśnie zastanawiam nad kredytem w tym banku. Prowizji nie zapłacisz, jeśli w 14 dni od zadeklarowania chęci wzięcia kredytu i obliczenia zdolności kredytowej dostarczysz wszystkie dokumenty niezbędne do podpisania umowy (przynajmniej tak mnie poinformowano). PozdrawiamTJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtus-wika 24.03.2004 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 cos mi sie wydaje ze milenium jest cienki bo nikt mu nie ufa promocja a tu zero zainteresowanych cos w tym musi byc !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 25.03.2004 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Nie jest tak do końca, ze nikt nie jest zainteresowany. Rzeczywiście notowania banku w kontekście obsługi klienta dają dużo do życzenia, ale to co będziesz w umowie, to twoje, a wię:0% prowizji0zl kosztów wyceny przedmiotu ofertyprzy kredycie powyżej 200 000 PLN oprocentowanie 1,49% przez pierwsze 6m-cy, później 2,8% (bank proponuje tylko raty stałe) - mówię o franciszkach. Koszt raty nalezy podnieść jeszcze o koszt polisy na życie jaką musisz mieć w tym banku wykupioną Ja jestem w trakcie wyboru banku i po wnikliwej analizie w kontekście moich założeń pozostały mi dwa banki: właśnie Millenium oraz PKOBP (tez ma ciekawa promocję -> u mnie oprocentowanie wyszło 3,02% dla rat malejących) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qura 25.03.2004 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Mam bardzo złe doswiadczenia z bankiem Millenium, podobnie większość moich znajomych którzy z bankiem mieli kontakt. NIe polecam i sam trzymam się jak najdalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts