Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lolo :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 335
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

puk, puk zajrzałam do Twojego domku z wątku "kuchnie ikea..." Ładny Wasz domek i położony na drugim końcu Polski. Budowa na odległość ale doglądana przez bliskich więc b. staranna. Przyjemnie mieć plany i marzenia z nim związane. Co do kuchni, zamów u lokalnego, dobrego z doświadczeniem stolarza bo jak tak daleko od ikei (Kraków?) to się nie opłaca. Zrób porównanie cenowe na koniec która byłaby tańsza - droższa.

powodzenia, pozdrawiam:bye:

Elizo jeśli chcesz zamówic kuchnię w Ikea, o możecie ją złożyć samodzielnie. Ja mam 180 km do Ikea. Transpotr kosztował mnie 500 zł, kupowałam też dużo inych mebli więc się opłacało. Ja w swoim mieszkaniu miałam kuchnię Stat z której byłam bardzo, ale to bardzo zadowolona i której teraz mi bardzo brakuje. Moja kuchnia razem z AGD kosztowała mnie 10tys, żaden lokalny stolarz nie wykonał by mi kuchni w tej cenie. Meble złożylismy sami przy pomocy pana który wykańczał nam mieszkanie. Masz zdolną rodzinę, dacie radę. Dwa razy wymieniliśmy w Ikea front zmywarki, bez żadnego problemu, po 2 i 4 czterech latach uzywania kiuchni. Pewnie u lokalnego stolarza byłby z tym problem, a tu masz gwrancję.

:bye:

VTS i Jana dzięki Wam wielkie :) Wiecie może czy w ikea jest jakaś usługa projektowa. Czy mogą mi pomóc zrobic projekt na miescu jeśli im dam wszystkie wymiary itp?

Joasia primarków Ci u nas dostatek :)

Tak, na miejscu są stanowiska z kompetentnymi projektantami ikei i w programie Home Planner 3D zrobią projekt wg. Twoich potrzeb (za darmo). Ale na stronie ikei możesz sama w tym programie zaprojektować - dla zabawy swoją kuchnię. Automatycznie podlicza koszt wiec bedziesz z grubsza wiedziała ile kosztuje.

Jana9 ma rację, że u stolarza wyjdzie drożej.

pozdro.

Dzięki dziewczyny i chłopaki :) Podłoga to vives anfora http://www.domzbajki.pl/vives-anfora-c-22_1039_1050.html

Projektu nie mam niestety, ale myślę, że pod prysznicem będą całe błękitne

http://i2.fmix.pl/fmi787/7cf873d300161efc4fb69af1/zdjecie.jpg

wanna i przy zlewie wzorek, a reszta na biało. Ja w ogóle nie mam zmysłu artystycznego, ale trzeba spróbowac