digi21 22.01.2012 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Witajcie może mi pomożecie w aranżacji mojej mikrokuchni - 5 m 2. Wiem wiem malutka, a studia kuchenne wyceniają mi ja na 10-15 tys bez sprzętu . rozglądam się za stolarzem, który zrobiłby kuchnię w okolicach Warszawy ( 21 km ) ale najpierw muszę jakoś wstępnie ją zaaranżować. Może wy mi podpowiecie co i jak. Przygotowałam sobie projekt z mebli ikea co o nim sądzicie? będę wdzięczna za rady. Pomieszczenie nie jest duże 2,33 m x 2,69m x 1,67 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 22.01.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Słabo czytelne są Twoje załączniki. Prześlij projekt na swojego maila, a potem wklej tu link z poczty. Będzie można do niego wejść i wtedy lepiej zorientować co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts