witekgo 22.01.2012 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Witam Mam takie może banalne pytanie ale nie wiem czy montuje sie parapet w łazience czy robi sie go z płytek?? Proszę o poradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 22.01.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Tak jak powiedziałeś.pytani banalne:)Oba rozwiązania mogą być to już zalezy od ciebie jak chcesz miec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1babelek2 22.01.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Większość i tak rezygnuje póżniej z parapetu i kładzie płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 23.01.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Widziałem w tym roku niezły patent na parapet z płytek. Zwykle jest to ta sama płytka co na ścianie. A w pewnym domu była zrobiona z jasnej płytki - kolor pod inne parapety. Ale nie tylko leżąca na płasko płytka, ale i ta pionowa niżej, pod spodem - było położony cienki pasek z płytki -2-3cm. Z daleka wyglądało jak parapet. Wyróżniało się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 23.01.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Czesto podgladam rozwiazania klientów aby później skopiować u siebie ale takiego to nie widziałem Zazwyczaj tylko fotki przed i po montowaniu okien no i później jak elewacja jest o ile jest się gdzieś w poblizu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_FIX_ 23.01.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Mi się parapety w łazienkach nie podobają i źle kojarzą, często można spotkać w starych budynkach. Ja polecam ułożenie glazury - czysto, ładnie, bezproblemowo. W ostateczności - rozwiązanie opisane przez Fina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts