Penejos 24.05.2002 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2002 Czy jest ktoś moze z okolic Pszczyny i moglby mi w paru rzeczach doradzic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANGA 27.05.2002 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2002 Z okolic Żor. Pytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.05.2002 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2002 Ta tematyka nadaje się do Klubu Budujących Grupa Górny Śląsk, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Penejos 27.05.2002 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2002 Co to za Klub Budujących Grupa Górny Śląsk.Nigdy o takim tworze nie slyszalem.Brzmi jak nazwa zespolu Disco Polo.Daj mi namiary, jesli rzeczywiscie mozna nawiazac kontakt z taka grupa. Szukam tego co wszyscy, czyli uczciwych i niedrogich wykonawcow. Bede zaczynal od podstaw i chce sie zorientowac jaki jest rynej uslug budowlanych w tej okolicy. Moze sa jakies wydawnictwa fachowe ? Reklamowki ?jesli znacie takowe, dajcie mi prosze znac. Dzieki z gory.ANGA, budujesz sie w samych Zorach czy moze gdzies blizej Pszczyny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 28.05.2002 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2002 Penejos wydaje mi się,że anonimowemu chodzi o Klub Budujących-jeden z tematów - Indexu Forum.Czasami odzywam się w tym wątku .Ja zaczynam w okolicy Rybnika.Co prawda będzie to dom drewniany ale zaczynam od murowanego garażu no i fundament też musi być betonowy więc też zacznę czegoś szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts