zaga 16.01.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Dołączam się do pytania. Tez mnie ten temat interesuje. Mam dosyć "zimną" łazienke i chciałabym ją trochę "ożywić". S.P. poczekamy zobaczymy! Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 17.01.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Zaga nie wiem czego ty poszukujesz ale są np. z firmy Etrusca seria smart z wenge, niestety wąski asortyment. Pomdor ma wszystko ale kalkulacja wyszła mi na 5 k za dodatki, więc nie dla mnie poza tym za dużo chromu. Jest jeszcze Decotec seria etnic i to jest strzał w dziesiątkę ale niestety nie ma w Polste regularnego dystrybutora. Dzwoniłam do Warszawy jest firma Interkeram i oni mogą ściągnąć na indywidualne zamówienie ale nie mają katalogu a stronka detotecu jakaś dla mnie jest trudna i nie mogę odszukać dodatków. Tak więc czekam, bo coś mają sprowadzić. Coś czyli katalog. A z tej firmy jest wszycho i jak raz super mi pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 19.01.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 XXX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanderbobo 19.01.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 my zamówiliśmy dodatki wenge do łazienki z koła ( szafki, lustro) może nie tanio ale mam pewnośc że wszystko będzie pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 20.01.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 my zamówiliśmy dodatki wenge do łazienki z koła ( szafki, lustro) może nie tanio ale mam pewnośc że wszystko będzie pasowało Wiem, że są fajne, ale kurcze u mnie jest tak mało miejsca, że wymiary nie odpowiadaja. Z resztą bardziej zależy mi na dodatkach typu kubeczki, dozowniki mydła, wieszaki etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaga 05.02.2007 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Równiez mam dosc malą łazienke. S.P czy mozesz ewentualnie podac strony internetowe firmy Etrusca czy Decotec zebym miała pojecie o jakich dodatkach mowimy. Byłam IKE i byly tam skrome dodatki z drewna typu: wieszak, półka, mydelniczka..., ale to nieporozumienie. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 08.02.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Jasne, że mogę. http://www.decotec.fr i http://www.etrusca.it Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 08.02.2007 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Zapomniałam dodać, że z Etrusci to jest seria Smart, natomiast na stronie decotecu nie ma tych bajerów. Nawet przysłali mi katalog i nie ma tam dodatków. Obawiam się, że wyszli z tego. Może spróbuję zadzwonić do Berlina do tam mają sklep z ich bajerami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mabor44 17.04.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Może macie jakieś namiary na sklepy internetowe z akcesoriami upiększającymi a niezbędnymi do łazienek: pojemnik na mydło, kubki do zębów, wieszaczki itp.To co w ogólnie dostępnym handlu jakoś mi nie bardzo pasuje. Szukam brązów, beży, połączenia drewna z ceramiką itp.I tak ogólnie pokażcie swoje łazienki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 20.04.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 A może ta firma cię zainteresuje. Niestety ceny mają dość godne.http://www.etrusca.it/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 20.04.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Na rynku widzialam mnóstwo sklepów z elementami wyposażenia i esetycznego wykończenia lazienki. Spróbuj równiez na stronie schaefre-boutique. Mało tam rzeczy do lazienki, ale może coś znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witu102 09.10.2008 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Jako, że remont na finiszu, a łazienki skończone, zacząłem się rozglądać za akcesoriami do tychże:) uchwyty na ręcznik, na szczoteczke do zębów, na papier toaletowy, na mydło itd... Wcześniej miałem serie damixa i bardzo mi się podobała, a dodatkowo dobrze pasowała do armatury damixa-venus. Poszedłem do sklepu celem zakupu i szok...wiedziałem że firma droga, ale żeby aż tak...uchwyt na ręcznik 500zł, bateria umywalkowa 1000zł...za drogo. Wyruszyłem zatem do marketów celem znalezienia rodzimych produktów w niskiej cenie a dobrej jakości...bo w końcu z tego słynęły nasze armatury (KFA). Po przejśćiu 4ech marketów stwierdziłem, że nie ma tam nic dla mnie....albo wyglądają jak z papieru, albo kosztują 75%ceny damixa a nie są ani ładne, a do tego noname i nie pasują do armatur... zdesperowany zacząłem szukać w internecie i natknąłem się na stronę http://www.megabad.com patrzę, prowadzą wszystkich wiodących lepszych producentów, a do tego na damixie cena 2x niższa jak u nas...zadzwoniłem z transportem nie ma problemu, z przelewem też nie...cena transportu jednakowa w całej europie 20E....no i po co przepłacać...zamówiłem komplet dla 3ech łazienek za cenę, za którą w pobliskim sklepie wyposażyłbym ledwie 1 i to nie tak jak bym chciał, ale tak jak bym coś w sklepie znalazł....dla mnie paranoja...taniej jest sprowadzić z niemiec jak kupić w Polsce... Może ja źle szukałem, ale naprawdę poświęciłem na to niemało czasu i nie było nic... Notabene zamek do drzwi wejściowych też muszę z niemiec sprowadzać, bo u nas nie ma:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
phum2 09.10.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 mnie to nie dziwi, ja moja armature i ceramike tez kupilem w niemczech za polowe ceny. ceramika firmy keramag, armatura seri axor starck. to samo z kablami i reszta osprzetu do elektryki, ceny tansze niz w polskich marketach a pozadna jakosc bo busch&jäger seria duro 2000. welna knauf i ursa do izolacji dachu, placilem po 15 euro za rolke 180 i 160mm/035. tak by mozna bylo dalej wymieniac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witu102 09.10.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 no ale czy to nie paranoja? Jak się u nas ma gospodarka rozwijać jak ludzie mało zarabiają, a cny 2x wyżse niż w Niemczech...dlaczego? kto ta kasę bierze?? Podatki wysokie a ceny jeszcze gorsze...dla mnie masakra...\ Samochód też z niemiec chyba sprowadzę, bo fabrycznie nowy i jest 15-20tys róznicy...przykro mi, ale jak ktoś twierdzi, że to nie patriotyczne, powiem tyle, w d..mam taki patriotyzm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 16.01.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Witam wszystkich serdecznie.Chcialam zapytac gdzie kupujecie akcesoria lazienkowe, typu: wieszaki, lustra. Myslalam nad Grohe. Interesuja mnie chromowane.Poleccie cos interesujacego w korzystnej cenie.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 16.01.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 W castoramie Dla osób które lubią "kanciatości" polecam serie Items firmy Tiger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 16.01.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Nic tam ciekawego nie widzialam. Lubie "kanciatosci", ale tam sa tylko jakies z tworzyw. Nie widzialam porzadnych chromowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 16.01.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Znalazlam te serie. Nawet niezle wyglada. Ale co to w ogole za firma ta Items? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 16.01.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Produkty wykonane z mosiądzu ciężkie jak nie wiem co i do tego chromowane (jest też wersja matowa chyba) Items to seria a firma Tiger: http://www.tiger.nl/php/website/main.php?lang=po&page=home Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 16.01.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Aaaaa. Dzieki.Zaraz poczytam. Ale jakas dobra ta firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts