zetka 16.01.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 A tego to ja nie wiem Kupiłam bo mi się spodobała ta seria i póki co jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 16.01.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 O Ty! To masz juz te serie. To powiedz cos wiecej. A masz mat czy chrom. W castoramie taniej wychodzi czy lepiej w inetrnecie znalezc. Jak uwazasz?W kazdym razie najpierw sobie obejrze w castoramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 16.01.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Na razie kupiłam tylko do malego kibelka (haczyk, wieszak na papier i mydelniczke) ale chyba do dużej łazienki kupie tą samą serie. Szkoda tylko że dozwonik na mydło i szczotka jest w szklanej mlecznej tubie - wolałabym całą w chromie i "kanciatą" Będę musiała dokupić z innej firmy Mam w chromie, naprade dobrze wyglądają i są masywne, ale masz racje najpierw obejrzyj sobie w castoramie a kup przez internet (na pewno znajdziesz taniej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 16.01.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 tu masz orientacyjne ceny:http://www.saniwell.pl/produkty/producenci/producent32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 16.01.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Popatrz na Allegro tam tego jest masa do wyboru do koloru na pewno coś znajdziesz http://allegro.pl/54056_zestawy_akcesoriow.html?order=t&view=gtext Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdasp 16.01.2009 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 dla lubiących kanciastości: Alpi seria Una ale cena masakryczna albo Cifial Quadra - cenowo już niżej ale piękne baterie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna P 03.03.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 WitamZaczełam remontować właśnie swoją łązienke i po kafelkach utknełam i nie wiem co dalej przegładałam ostatnio allegro i wpadłam na firme Harimex wszystko jest chromowane i wygląda super ale co wy na to ma ktoś może coś z tej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 03.03.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Witam Zaczełam remontować właśnie swoją łązienke i po kafelkach utknełam i nie wiem co dalej przegładałam ostatnio allegro i wpadłam na firme Harimex wszystko jest chromowane i wygląda super ale co wy na to ma ktoś morze coś z tej firmy? Jak Gdynia, to i morze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 02.01.2011 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 ponieważ jestem właśnie na etapie googlowania akcesoriów łazienkowych czyli pierdół które w łazience pomagaja utrzymać w ryzach używane ręczniki, szczoteczki do zębów czy papier toaletowy i powoli ogarnia mnie nerwowość na widok kolejnej wizualki zamiast zdjęcia - pochwalcie się tym, co macie u siebie. może macie już pierwsze przemyślenia, które z waszych wyborów okazały się trafione, a które nie (moja mama konsekwentnie twierdzi, że wieszak na ręcznik z dwoma ruchomymi relingami to wielkie g*, z którego każdy jeden ręcznik tylko i wyłącznie zjeżdża)? może chcecie podpowiedzieć jakiś fajny sklep czy po prostu pochwalić się swoimi zdobyczami. z ogromną przyjemnością podglądne co macie u siebie tu 2 linki do starych wątków o podobnej tematyce, które jednak niezbyt wiele wnoszą do tematu: a. Niebanalne akcesoria łazienkowe: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?83422-Niebanalne-akcesoria-%C5%82azienkowe-poszukuj%C4%99!&highlight=akcesoria+%C5%82azienkowe b. Akcesoria łazienkowe - dodatki w drewnie wenge: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?75433-Akcesoria-%C5%82azienkowe-dodatki-w-drewnie-wenge&highlight=akcesoria+%C5%82azienkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 17.04.2011 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Dla mnie najważniejsze przy akcesoriach łazienkowych jest ich mocowanie. Nie do przyjęcia są dla mnie akcesoria stojące. Masakra, ciągle trzeba myć pod spodem bo zbiera się brud. Jak chcę zetrzeć umywalkę, podłogę to muszę przestawiać. Przy wiszących tego nie ma. Dlatego w każdym mieszkaniu, w którym mieszkałam miałam podwieszane i teraz też mam. Akcesoria z Leroya. Bardzo fajny plastik, reszta aluminium. Brudu nie widać, czyści się łatwo. Polecam http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/vi/kg/qp4n/uWy08ol59H1mwGVL1B.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 17.04.2011 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 ja do jednej łazienki poszukuje czegoś stojącego, tj mydelniczki, ale chciałabym żeby miała w komplecie podstawie etc... nie chciałabym żeby resztki mydla kapaly na mój blacik śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 17.04.2011 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Mnie podobaja sie Bloomus i Zack. Tylko ta cena.I tez chcialam przykrecany pojemnik na mydlo, szczotka stojaca, a wieszaki na reczniki to nie wiem.Przyznam, ze w jednej lazience myslalam o takim podwojnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Femmee_ 17.04.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 A mi od lat sprawdzają sie mydelniczki magnesowe. Tego typu:http://fabrykaform.pl/images/zack/bathroom/40229.jpg Może i nie jest to zbyt wyszukane rozwiązanie, jednak nie znoszę widoku różnej maści podstawek porządnie oblepionych miękkim mydłem, brrrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 17.04.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 o nie nie - magnesowe absolutnie nie wchodzą w grę, nie podobają mi sie i kojarzą z właśnie z oblepiona umywalka (od skapujacej wody) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 18.04.2011 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 A ja w ogóle nie wyobrażam sobie mydła w kostce w łazience. Co by nie wymyślił i tak będzie źle (mokre mydło zawsze zostawi gdzieś plamy i gluty ) Nigdy nie miałam ale moim zdaniem takie na magnes to porażka, przecież z tego cały czas kapie na zlew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 18.04.2011 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Po 5 latach mydeł w płynie z wielką ulgą wróciłam do kostki - syndetu, nie mydła. Nic tak nie myje, nie przeciwdziała przesuszaniu - a przy okazji żadnych glutów, żadnych plam... A pod mydelniczką, jak i cały blat, regularnie zmywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 18.04.2011 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Po 5 latach mydeł w płynie z wielką ulgą wróciłam do kostki - syndetu, nie mydła. Nic tak nie myje, nie przeciwdziała przesuszaniu - a przy okazji żadnych glutów, żadnych plam... A pod mydelniczką, jak i cały blat, regularnie zmywam Co do glutów to się nie zgodzę. Co do przesuszania jak najbardziej. Mąż mi właśnie zakomunikował, że musimy kupować lepszej jakości mydło w płynie, bo te tanie strasznie wysuszają. Może te lepsze też ale jak na razie zostaję przy płynnym Mydła w kostce nie używam już od od dobrych 8 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 18.04.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 U nas wszystkie akcesoria wiszące ze względu na praktyczność mycia, czyszczenia blatów i podłóg. Mój mąż używa tylko mydła w kostce a ja w płynie. Nie będę go przecież ścigała za mydło, niech ma coś chłop z życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 18.04.2011 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 ja pol na pol - w wucecie mydło w płynie, w łazience - kostka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 18.04.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Co do glutów to się nie zgodzę. Nie rozumiem... Z syndetu nie robi się glutowata galaretka, kostka do samego końca jest zwarta Woda na niej wysycha błyskawicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts