lidka75 18.02.2013 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 ale za to była to idealna szkoła życia i charakteru i nie żałuje że chodziłem do takiej szkoły. Jak to wytłumaczyć mojej najstarszej córce po kopniaku w twarz od chłopka ze starszej klasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 19.02.2013 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Po czymś takim, przypuszczam, że mój mąż "porozmawiałby" z tatusiem owego chłopaka, żeby się lepiej przyłożył do wychowania owego. Mam nadzieję, że zareagowaliście.uffffAle się wkurzyłam, mam pierdolca na punkcie nękania dzieci, na szczęście moje na razie nie mają tych problemów, jakoś sobie radzą, ale dzieci znajomych już też miały akcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiubdg 06.03.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Jak to wytłumaczyć mojej najstarszej córce po kopniaku w twarz od chłopka ze starszej klasy? No ok, to ciężko wytłumaczyć... zazwyczaj dziewczyn się nie bije (obowiązuje też w szkołach) ja bym poszedł i nie pogadał z ojcem tylko sprał dzieciaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.03.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Jak widzę młode mamusie ich dzieci to aż się boje, takie dzieci w kokonach bez nauki życia to straszne, wiem jak jest w szkołach i sam byłem nazwijmy to mało lubiany przez chłopaków, ale za to była to idealna szkoła życia i charakteru i nie żałuje że chodziłem do takiej szkoły. Teraz mamusie zastanawiają się do jakiej szkoły wysłać dziecko żeby nie było psychicznie męczone... masakra jakaś Przestań pieprzyć. Generalizujesz, choć może masz takie środowisko, gdzie ojcowie nie angażują się w wychowanie dzieci, przyjmij,że to nie jest reguła. No ok, to ciężko wytłumaczyć... zazwyczaj dziewczyn się nie bije (obowiązuje też w szkołach) ja bym poszedł i nie pogadał z ojcem tylko sprał dzieciaka TY naprawdę jesteś chory .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.03.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Jak to wytłumaczyć mojej najstarszej córce po kopniaku w twarz od chłopka ze starszej klasy? Mam nadzieję,ze zgłosiliście sprawę dyrekcji i policji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 06.03.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Jak to wytłumaczyć mojej najstarszej córce po kopniaku w twarz od chłopka ze starszej klasy? Mnie też się ciśnienie podniosło po przeczytaniu. Nie odpuszczaj tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 06.03.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Drogie Panie!Jeżeli wasze dzieci są uszkodzone w czasie pobytu w szkole to zaraz należy to zgłosić do wychowawcy lub dyrekcji oraz na policję. Najlepiej jeżeli obrażenia są widoczne należy od razu zgłosić się do lekarza aby dokonał obdukcji. Wtedy macie pewność że sprawa ruszy z miejsca. Dla szkoły takie działanie wcale nie jest tragedią a wręcz przeciwnie umożliwia stanowcze rozprawienie się z młodocianym bandytą. Szkoła jest wtedy pewna że nie dostanie po łbie gdy rodzice tego "niewinnie oskarżonego" aniołka odwołają się do wszelkich możliwych instytucji o tendencyjne i rażące bezprawne działania szkoły.I piszę to jako praktyk chodzący do szkoły od .....( nieważne, od kiedy, ale z pewnością dłużej niż część piszących tu pań żyje na tym świecie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.03.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Toż o tym przecież piszemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts