lukasz115 23.01.2012 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Witam Właśnie zakładam szklarnię i potrzebuję do niej ogrzewania. W szklarni będą same rośliny. Poczytałem trochę i dowiedziałem się że dobrym rozwiązaniem są promienniki podczerwieni. I tu moje pytanie czy rzeczywiście to dobre rozwiązanie. Jeśli bym się zdecydował to jakie promienniki muszę zastosować i chyba muszą być montowane na odpowiedniej wysokości. Proszę o pomoc i opinie, być może ktoś już używał takiego rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 23.01.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 A chcesz ogrzewać sobie szklarnię prądem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz115 23.01.2012 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Tak w USA i Kanadzie stosuje się właśnie promienniki wysokotemperaturowe w szklarniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz115 01.02.2012 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Może mi ktoś doradzić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mari79 07.05.2014 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Może mi ktoś doradzić ?? poniżej masz stronę gdzie tych promienników jest dośc sporo http://grzejemy.pl/pl/c/Promienniki-podczerwieni/202 myślę, że znajdziesz tu coś dla siebie, nie jestem pewien które z nich beda dobre do szklarni, ale zadzwoń na nr którty jest tam podany i na pewno ci pomogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts