Tomaszek 21.03.2004 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 Szczegóły w:http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=23868 Polityka prorodzinna itp.... farmazony... Niektóre urzędy chyba są stworzone do tego aby było pod górkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doki 21.03.2004 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 Chwileczke. A dlaczego te kawalerke wliczono do majatku wspolnego malzonkow? Tak tylko pytam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszek 21.03.2004 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 No w zasadzie to sam się zastanawiałem czemu dostaliśmy wezwanie oboje (było adresowane na nas) a nie tylko żona? Poza tym panie kręciły nosami że faktury na remont nowego mieszkania są wystawione na mnie he he he Coś mi się wydaje że panie z US chcą sie wykazać i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw 21.03.2004 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 Zacznij od Ministerstwa Finansów - wszystkim nam zrobisz przysługę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts