krzych13 04.11.2020 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 (edytowane) Samsu Ty jesteś ciemny jak tabaka w rogu, przychodzisz łamzać na info znawco-znawców spalania bo ogarnąć sam nic nie umiesz!To samo się tyczy mtdeusz pod przykrywką Alewalneło-sami.. geniusze.Ciemnogród!!!A co Ci do mojego wymiennika?!Co?!Bardzo ładny jest tak apropo! Edytowane 4 Listopada 2020 przez krzych13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mtdeusz 04.11.2020 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Jak Was ładnie załadowałem pod h.. z tym grafitem!!!!Ha ha ha. "Do złej gry...- dobra mina"... - taki tylko zna... - "ratuneK".! Ucz się człeku... (lub łyk wina.!).! Ja... polecam... - silny trunek.! Cóż... takiemu... - pozostaje.? Kpić ze siebie.., swej głupoty.! W zaprzeczeniach mu się zdaje - ten... ratunek... (tej... - tępoty.!) `````````````````````````` Sadza (pot. kopeć) - głównym składnikiem sadzy jest amorficzna postać węgla. Sadza zawiera drobne struktury grafitopodobne... (tylko jako dodatek - śladowe ilości.!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzych13 04.11.2020 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Ranger-poeto dlaczego piszesz pod przykrywką z konta mtdeusz czy może dopadło cię rozdwojenie jaźni zwane schizofrenia?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DUNIA.MD 04.11.2020 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Ranger-poeto dlaczego piszesz pod przykrywką z konta mtdeusz Może to hybryda @mtdeusz-a który woli zakopcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mtdeusz 04.11.2020 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 To też się przyda. No..., polecam.., także na karteczkach... (papierowych.!).! Wszędzie wklejaj... - ściany.., sufit... (tak tapetuj pokój.!).., by za dnia ... (i przed snem.!) - wbijać TO... - do głowy.! Rano wstając - czytaj znowu..! Trolling.? Dej se spokój.! Uzupełnienie. Dlaczego gubisz do fajczenia, smrodzenia oponami informacje tak konieczne i cenne : https://forum.muratordom.pl/showthread.php?195149-Ekonomiczne-spalanie-paliw-sta%C5%82ych&p=7980458&viewfull=1#post7980458 - https://forum.muratordom.pl/showthread.php?354316-Defro-HG&p=7990439&viewfull=1#post7990439 Nie mam obaw... (o te straty.!).! Mój sekretarz zbiera skrzętnie... (pewien... samiec., tak, na...- "raty".!).! Podpuch lubię z TYM... (namiętnie.!)... cha.., cha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mtdeusz 04.11.2020 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 (edytowane) Moje, ogólne...- infp... Kiedy bezmiar jest... - głupoty - z taką trzeba CÓŚ... - tu zrobić.! Tylko...- kpina... (z tej... - tępoty.!) - humor, lód na główki (chłodzić.!).! ************************************ Wymownym jest tu tak widoczny Fakt, że... już nie tylko jeden Adwersarz rejteruje się z ucieczką - od tego, mojego Tematu - WYZWANIA... (dot. fuknięcia sadzy i...- nie-spalania.!)... TO ... tylko oznacza, że... ci, którzy cokolwiek tu... (po... - TYM.!) - napisali... jeno we fałszywie rozumianej "dumie" - chcą, aby... "prestiż" - zachowali... ``````````````````````````````````````````````````````` Ponawiam te, dwa pytanka... (bo... TO... jest absolutna Podstawa dla dalszych, merytorycznych Dyskusji... (już o bardziej, skumulowanych Efektach spalania nieodgazowanych paliw stałych.!)... Poza tym... - mój wywołany Temat...- absolutnie ma scisły związek z tytułowym tutaj Wątkiem... "Ekonomiczne spalanie..."...!!! Ktoś wie dlaczego tu sadza wybuchła? I dlaczego fuknęło tylko troszkę a nie cała kupka ? Edytowane 4 Listopada 2020 przez mtdeusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzych13 04.11.2020 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 (edytowane) Najsampierw odpowiedz na pytanie: Dlaczego piszecie we dwoje z jednego konta?! Ranger:Taki z Ciebie expert spalania to dlaczego nie ogarnąłeś kotła temu drugiemu Alewalneło tylko przyleciał na info z podkulonym ogonem skamlać o pomoc?! Edytowane 4 Listopada 2020 przez krzych13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DUNIA.MD 04.11.2020 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 I dlaczego fuknęło tylko troszkę a nie cała kupka ? Temat na Nobla - coś widziałem ale tylko ja. PS. Skończcie te telenowele bo udajecie specjalistów a nawet nie macie odpowiednich kotłów. Dokładając do tego główne paliwo jakim są opony mieszacie ludziom w głowach i zniechęcacie do czystego palenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mtdeusz 04.11.2020 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 (edytowane) Najsampierw odpowiedz na pytanie: Dlaczego piszecie we dwoje z jednego konta?! Po*sam*pierw.., 1. Piszę tutaj sam, nikt inny nie zna hasła do mojego konta.! 2. Jestem w bardzo dobrej, bieżącej Relacji z Rangerem.., i... tak, jak każdy, zarejestrowany Użytkownik tego Portalu - mam Prawo się konsultować... (z Kim mi się podoba.!) - również na Temat treści moich, publicznych komentarzy...- tutaj.., 3. W odróżnieniu do ciebie... (i nielicznym, tobie podobnym.!) - mam wielki Szacunek dla Człowieka, który jako mgr. inż. z zawodu - "Projektowanie, Technologia Budowy Maszyn" - poświęcił ogrom czasu dla opanowania Tematu - "Proces Spalania Paliw Stałych".., i... jest skłonny dyskutować z uczciwymi Ludźmi w tej tematyce.., ```````````````````````````````````` Ooo.., "Mistrzu, Mesjaszu, Pasterzu"...- daj... mnie i... - Innym - TO... "Zezwolenie"... (choćby "dyspensę".!).., błagamy cie.., o...- "Panie".! Nie czuj się już caaałkiem...- zignorowany... (jam nie z twego... "stada".!)... Ranger: Taki z Ciebie expert spalania to dlaczego nie ogarnąłeś kotła temu drugiemu Alewalneło tylko przyleciał na info z podkulonym ogonem skamlać o pomoc?! A... to... zobacz sobie - głównie czemu, jakiemu Tematowi Ranger poświęca swój, cenny czas...- tutaj... : https://czystespalanie.info/ i... choćby... - tutaj... : https://czystespalanie.info/prolog-do-analizy-procesu-spalania-biomasy/ Wtedy zorientujesz się, że... Jego nie interesuje... "bicie żółtej jak słoneczko - piany"... (przy firmowych konstrukcjach, nawet tej 5-tej klasy.!) - gdzie przy "żółciutkim jak słoneczko - płomieniu" - szczytem osiągu ich konstruktorów...- jest rozrzedzona, niewidoczna gołym okiem - sadza nad kominem.! Nawet nie prosiłem Go... o... "przenicowanie"... mojego kopciucha.! Kupię sobie komorę zgazowującą... (po wyborze i konsultacji z Rangerem.!)... Edytowane 4 Listopada 2020 przez mtdeusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mtdeusz 06.11.2020 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 (edytowane) I dlaczego fuknęło tylko troszkę a nie cała kupka ? Temat na Nobla - coś widziałem ale tylko ja. Może nie aż na tego Nobla, ale - jest cóś na "rzeczy", bo kiedyś Ranger mi przysłał ten film - także dot. spalania sadzy (z Jego jakże trafionym komentarzem - ponad rok temu.!)... : cyt. - Ranger 1 rok temu Zaciekawiony tym tytułem... : "W jaki sposób dochodzi do pożaru sadzy w przewodzie kominowym" - i... widząc, że wypowiada się utytułowany... (naszywkami medalowymi.!) - zawodowy oficer Straży Pożarnej - myślałem, że usłyszę od takiego specjalisty, zawodowca - choćby jedno zdanie w odpowiedzi na ten Temat. Nie usłyszeliśmy np. wyjaśnienia - dlaczego przewód kominowy obrastając sadzą przez ok. rok czasu - mógł z tą sadzą normalnie funkcjonować przy codziennym paleniu w pieco - kuchni, aż tu nagle dopiero po tak długim czasie - doszło do zapalenia i pożaru. Ani jednym słowem nie ma tu wyjaśnienia o... zainicjowaniu i przebiegu Procesu... (w jakich Warunkach może dojść do tego pożaru.!), oraz... o sposobach w samodzielnym i szybkim opanowaniu Zjawiska. Również przy takiej "Okazji" - należałoby choćby wspomnieć cóś o... kopciuchowym, "sadzowym paleniu"... (przeciwprądowym vs. - współprądowym.!). Wstyd Panie oficerze, tyle... (że... trzeba czyścić komin.!) - to już wie mały Jaś, który omija czarnych kominiarzy... (chce być strażakiem, bo... podobają się Jemu hełmy i czerwono-srebrne autka.!). Proponuję nabyć podręcznik pt. "Stechiometria Spalania"... (skoro w Pana Szkole tego Tematu - nie było, albo...- ominął TO... na... "wagarach".!)... Ranger... https://czystespalanie.info/ ``````````````````````````````````` Skoro od zawodowców (od spalania i gaszenia + kuminiorze - sadzy czyszczenia.!) - do dziś - mamy brak tej, "zawodowej" odpowiedzi - tyż.., to... nie dziwota, że i tu... (z tymi. co poniektórymi.!) - jest tak, jak tutaj widać - piszą... Skoro tutaj w odpowiedziach - jest tylko - trolling, hateing.., albo - bardziej stonowana, ta... (dla Rangera.!) - "zachęta"... : PS. Skończcie te telenowele bo udajecie specjalistów To... tak dajecie "pole" dla rzeczowo - merytorycznej, uczciwej Dyskusji (o tej, absolutnej Podstawie dla obecnego tutaj Tematu.!) - o... "Ekonomicznym spalaniu..."...??? Za te - "pomyje na głowę" - miałżeby Ranger... - n a g r a d z a ć ... (Jego żmudnie zdobywaną Wiedzą w tym Temacie.!)...!!!??? Edytowane 6 Listopada 2020 przez mtdeusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samsu 07.11.2020 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 (edytowane) Samsu Ty jesteś ciemny jak tabaka w rogu, przychodzisz łamzać na info znawco-znawców spalania bo ogarnąć sam nic nie umiesz!To samo się tyczy mtdeusz pod przykrywką Alewalneło-sami.. geniusze.Ciemnogród!!! A co Ci do mojego wymiennika?!Co?!Bardzo ładny jest tak apropo! "Do złej gry...- dobra mina"... - taki tylko zna... - "ratuneK".! Ucz się człeku... (lub łyk wina.!).! Ja... polecam... - silny trunek.! Cóż... takiemu... - pozostaje.? Kpić ze siebie.., swej głupoty.! W zaprzeczeniach mu się zdaje - ten... ratunek... (tej... - tępoty.!) `````````````````````````` Sadza (pot. kopeć) - głównym składnikiem sadzy jest amorficzna postać węgla. Sadza zawiera drobne struktury grafitopodobne... (tylko jako dodatek - śladowe ilości.!). Ranger-poeto dlaczego piszesz pod przykrywką z konta mtdeusz czy może dopadło cię rozdwojenie jaźni zwane schizofrenia?! Może to hybryda @mtdeusz-a który woli zakopcić. No..., polecam.., także na karteczkach... (papierowych.!).! Wszędzie wklejaj... - ściany.., sufit... (tak tapetuj pokój.!).., by za dnia ... (i przed snem.!) - wbijać TO... - do głowy.! Rano wstając - czytaj znowu..! Trolling.? Dej se spokój.! Nie mam obaw... (o te straty.!).! Mój sekretarz zbiera skrzętnie... (pewien... samiec., tak, na...- "raty".!).! Podpuch lubię z TYM... (namiętnie.!)... cha.., cha... Moje, ogólne...- infp... Kiedy bezmiar jest... - głupoty - z taką trzeba CÓŚ... - tu zrobić.! Tylko...- kpina... (z tej... - tępoty.!) - humor, lód na główki (chłodzić.!).! ************************************ Wymownym jest tu tak widoczny Fakt, że... już nie tylko jeden Adwersarz rejteruje się z ucieczką - od tego, mojego Tematu - WYZWANIA... (dot. fuknięcia sadzy i...- nie-spalania.!)... TO ... tylko oznacza, że... ci, którzy cokolwiek tu... (po... - TYM.!) - napisali... jeno we fałszywie rozumianej "dumie" - chcą, aby... "prestiż" - zachowali... ``````````````````````````````````````````````````````` Ponawiam te, dwa pytanka... (bo... TO... jest absolutna Podstawa dla dalszych, merytorycznych Dyskusji... (już o bardziej, skumulowanych Efektach spalania nieodgazowanych paliw stałych.!)... Poza tym... - mój wywołany Temat...- absolutnie ma scisły związek z tytułowym tutaj Wątkiem... "Ekonomiczne spalanie..."...!!! Ktoś wie dlaczego tu sadza wybuchła? I dlaczego fuknęło tylko troszkę a nie cała kupka ? Najsampierw odpowiedz na pytanie: Dlaczego piszecie we dwoje z jednego konta?! Ranger: Taki z Ciebie expert spalania to dlaczego nie ogarnąłeś kotła temu drugiemu Alewalneło tylko przyleciał na info z podkulonym ogonem skamlać o pomoc?! Temat na Nobla - coś widziałem ale tylko ja. PS. Skończcie te telenowele bo udajecie specjalistów a nawet nie macie odpowiednich kotłów. Dokładając do tego główne paliwo jakim są opony mieszacie ludziom w głowach i zniechęcacie do czystego palenia. Po*sam*pierw.., 1. Piszę tutaj sam, nikt inny nie zna hasła do mojego konta.! 2. Jestem w bardzo dobrej, bieżącej Relacji z Rangerem.., i... tak, jak każdy, zarejestrowany Użytkownik tego Portalu - mam Prawo się konsultować... (z Kim mi się podoba.!) - również na Temat treści moich, publicznych komentarzy...- tutaj.., 3. W odróżnieniu do ciebie... (i nielicznym, tobie podobnym.!) - mam wielki Szacunek dla Człowieka, który jako mgr. inż. z zawodu - "Projektowanie, Technologia Budowy Maszyn" - poświęcił ogrom czasu dla opanowania Tematu - "Proces Spalania Paliw Stałych".., i... jest skłonny dyskutować z uczciwymi Ludźmi w tej tematyce.., ```````````````````````````````````` Ooo.., "Mistrzu, Mesjaszu, Pasterzu"...- daj... mnie i... - Innym - TO... "Zezwolenie"... (choćby "dyspensę".!).., błagamy cie.., o...- "Panie".! Nie czuj się już caaałkiem...- zignorowany... (jam nie z twego... "stada".!)... A... to... zobacz sobie - głównie czemu, jakiemu Tematowi Ranger poświęca swój, cenny czas...- tutaj... : https://czystespalanie.info/ i... choćby... - tutaj... : https://czystespalanie.info/prolog-do-analizy-procesu-spalania-biomasy/ Wtedy zorientujesz się, że... Jego nie interesuje... "bicie żółtej jak słoneczko - piany"... (przy firmowych konstrukcjach, nawet tej 5-tej klasy.!) - gdzie przy "żółciutkim jak słoneczko - płomieniu" - szczytem osiągu ich konstruktorów...- jest rozrzedzona, niewidoczna gołym okiem - sadza nad kominem.! Nawet nie prosiłem Go... o... "przenicowanie"... mojego kopciucha.! Kupię sobie komorę zgazowującą... (po wyborze i konsultacji z Rangerem.!)... Może nie aż na tego Nobla, ale - jest cóś na "rzeczy", bo kiedyś Ranger mi przysłał ten film - także dot. spalania sadzy (z Jego jakże trafionym komentarzem - ponad rok temu.!)... : cyt. - Ranger 1 rok temu Zaciekawiony tym tytułem... : "W jaki sposób dochodzi do pożaru sadzy w przewodzie kominowym" - i... widząc, że wypowiada się utytułowany... (naszywkami medalowymi.!) - zawodowy oficer Straży Pożarnej - myślałem, że usłyszę od takiego specjalisty, zawodowca - choćby jedno zdanie w odpowiedzi na ten Temat. Nie usłyszeliśmy np. wyjaśnienia - dlaczego przewód kominowy obrastając sadzą przez ok. rok czasu - mógł z tą sadzą normalnie funkcjonować przy codziennym paleniu w pieco - kuchni, aż tu nagle dopiero po tak długim czasie - doszło do zapalenia i pożaru. Ani jednym słowem nie ma tu wyjaśnienia o... zainicjowaniu i przebiegu Procesu... (w jakich Warunkach może dojść do tego pożaru.!), oraz... o sposobach w samodzielnym i szybkim opanowaniu Zjawiska. Również przy takiej "Okazji" - należałoby choćby wspomnieć cóś o... kopciuchowym, "sadzowym paleniu"... (przeciwprądowym vs. - współprądowym.!). Wstyd Panie oficerze, tyle... (że... trzeba czyścić komin.!) - to już wie mały Jaś, który omija czarnych kominiarzy... (chce być strażakiem, bo... podobają się Jemu hełmy i czerwono-srebrne autka.!). Proponuję nabyć podręcznik pt. "Stechiometria Spalania"... (skoro w Pana Szkole tego Tematu - nie było, albo...- ominął TO... na... "wagarach".!)... Ranger... https://czystespalanie.info/ ``````````````````````````````````` Skoro od zawodowców (od spalania i gaszenia + kuminiorze - sadzy czyszczenia.!) - do dziś - mamy brak tej, "zawodowej" odpowiedzi - tyż.., to... nie dziwota, że i tu... (z tymi. co poniektórymi.!) - jest tak, jak tutaj widać - piszą... Skoro tutaj w odpowiedziach - jest tylko - trolling, hateing.., albo - bardziej stonowana, ta... (dla Rangera.!) - "zachęta"... : PS. To... tak dajecie "pole" dla rzeczowo - merytorycznej, uczciwej Dyskusji (o tej, absolutnej Podstawie dla obecnego tutaj Tematu.!) - o... "Ekonomicznym spalaniu..."...??? Za te - "pomyje na głowę" - miałżeby Ranger... - n a g r a d z a ć ... (Jego żmudnie zdobywaną Wiedzą w tym Temacie.!)...!!!??? Dla potomnych zabezpieczam, by nie mieli wątpliwości w tym komu i za co jedwabne urządzają - zakaz spalania paliw stałych z uwagi na kolory tęczy jest modny i dlatego konieczny. @krzych13 – Sorki, że po tym co do mnie i o minie napisałeś – i że tu jeszcze z tego powodu mam czelność się do Ciebie z propozycją zwracać - acz nie – chcąc zamierzony osiągnąć zamiar - tak jak w płonnej i bezpodstawnej nadziei kiedyś pisałem do @rangera w nie swojej sprawie i Tobie muszę się podlizać – i niech wszyscy mają to na oczach – ranger mnie olał ciepłym moczem za czelność dążenia do prawdy – z Chorzowa jest, więc muszę mu to wybaczyć, bo z przykrością i odrazą muszę się po raz wtóry przyznać do tego, że ja jestem z Warszawy a nie z jakiegoś zadupia ukrainy – Ty jesteś z Rybnika, że niby jakiś kurort uzdrowiskowo-wypoczynkowy dla chorych i turystów, którzy płaca za oddychanie czystym i świeżym powietrzem – więc mi się zdaje, że komu jak komu ale Tobie powinno zależeć na tym, by podobni rangerowi nie wywalili Cię wraz z rodziną Twoją z chaty Twojej – tak więc – skoro ranger po waz entny splugawił ideę forum – to ja jak nadmieniłem – mam taka dla Ciebie propozycję – tu torsji dostaję ale cóż idea ważniejsza niż zdrowie i życie – Ty zagraj ze mną w fanty – ja z rangerem w fanty przegrałem – ranger po raz entny mnie oszukał – skutkiem czego z YT i FM-mu usunąłem to czego usuwać nie powinienem – dzięki czemu on teraz może się chełpić tym, że to było spowodowane nie jego obłędem a moim oświeceniem. Mam nadzieję, że tytułem wstępu – rzecz dla Ciebie jest jasną – acz w co wątpię ale – skoro ranger nie chce grać w fany, bo z tego powodu majty ma mokre, to jeśli Ty jesteś facetem i po tym wszystkim co ode mnie dostałeś i o mnie nawypisywałeś oraz na tą okoliczność pokazałeś – bo że niby infomanki Cię za to chwaliły i swymi serduszkami obdarzyły – mimo to – zagraj ze mną w fany i opisz jak to z Tobą i rangerem było – w tym miejscu – proszę wybacz, że do rangera próbowałem Cię przekonać – skąd mi to wiedzieć było, że z niego nie człowiek a oszust. Ja rangera od lat śledzę i pilnuję wszystkich których wypatrzeć zdołać ale jeszcze mi się nie udało choć jednego takiego wypatrzyć by coś od rangera dostał – nawet @marcin z YT a @Buli z Info-Ogrzewanie oblizał się nie smakiem – tak jak Ty stety niestety prze zemnie – skutkiem czego @marcin/Buliz z @Piecuchem19 z Info-Ogrzewanie położyli kamień węgielny pod technologię którą by opanować - najpierw trzeba ją złamać – tak jak tutaj o tym napisałem : Modyfikacje kotła DS do palenia drewnem Wydzielone zMPM Ds 5 klasa – przeróbki – modyfikacje do palenia ciągłego bez bufora - https://forum.info-ogrzewanie.pl/topic/33683-modyfikacje-kot%C5%82a-ds-do-palenia-drewnem-wydzielone-zmpm-ds-5-klasa-%E2%80%93-przer%C3%B3bki-%E2%80%93-modyfikacje-do-palenia-ci%C4%85g%C5%82ego-bez-bufora/?tab=comments#comment-536950 . To jak – zagrasz ze mną w fanty i opiszesz jak to z Tobą i rangerem było, że bo niby on Cię na YT wypatrzył a Ty go na Info-Ogrzewanie okłamałeś - by go okraść z tego niby jego niebieskiego co ma 800*C i jest tyle z tego co by se garnek wody zagrzać lub kiełbaskę na patyku podgrzać – z tego powodu jako że bo niby jesteś producentów kotłów i tak jak @mtedeusz który tego niebieskiego razy wiele doświadczył i też ma go głęboko w brązowym oczku usytuowanym w bruździe między policzkami. Podaj swoją cenę za rzecz o którą się do Ciebie zwracam a jeśli kwota będzie dla mnie możliwą do spełnienia – ugodzimy się i na Twe żądanie postąpię zgodnie z wolą Twoją wolą i oczekiwaniem. Pozdrawiam serdecznie. Strategia. Jak takim kocioł nagrzać : Gaz drzewny•21 lut 2014-Marcin Krawędź : a co dopiero ogrzać takim chatę. O takim to co innego – z tego czuć i widać potęgę płomienia żółtego jak słoneczko : Edytowane 8 Listopada 2020 przez samsu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samsu 07.11.2020 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 Pożar sadzy - https://forum.muratordom.pl/showthread.php?360606-Po%C5%BCar-sadzy Tu w realu do czynienia z rzeczą mamy, rzeczą autentyczną a nie z jakimiś tam dyrdymałami : Rangers Country Rock Music CD 1 rok temu (edytowany) Nie zapala się sadzy spalinami... (wywiewającymi powietrze... z tym.., jeno... - 21%-towym tlenem..!)...!!! Nawet... Święty Boże - tutaj też mi nie pomoże... - (kiedy do... "T r ó j k ą t a"...- O2... nie...- dołożę..!)... Tu... przypadkiem tak fuknęło - bo... powietrzem zachłysnęło..! By ta... s a d z a... się spalała - cug powietrza., iskra... (mała.!)! Ranger 1 tydzień temu Extra... Przykład tutaj mamy... (gdy tak węgiel - rozżarzamy.!).! No.., i... extra TO... - fuknięcie.! Tylko cząstka, nic, stygnięcie.? Kto... (dokładnie.!) - w y t ł u m a c z y... (tę... Reakcję.!) - co... TO ... z n a c z y.? TO ... jest zasadnicza ... - S p r a w a.! Później - z holzgas... (też ... "zabawa".!).! Że bo niby – o - Temat na Nobla - coś widziałem ale tylko ja. Tak tak – noble rozdawaj, to i ty też na pewno za rozdawanie Nobla dostaniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samsu 07.11.2020 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 Ty żółty weź pisz po Polsku, tego twojego bełkotu nie da się czytać.Jak słoneczko zapomniałeś dodać – specjalnie dla ciebie w cytatach jest zabezpieczone a poza tym polecam czytanie dowcipów w necie, to bardziej zabawne i żadnej wiedzy do tego nie potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samsu 07.11.2020 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 Dzięki mieć to będę na uwadze – kiedy czytać ciebie będzie można u rangera – wszak zaprasza i wzywa z daleka, więc nie peniaj – tylko dawaj – ja wolę czytać niż pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mtdeusz 07.11.2020 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 (edytowane) Szanowny Kolego...- Januszem.., Twoja ta, poniższa uwaga - absolutnie trafiona... (w Imieniu Nas - wszyskich, czytających jakiekolwiek teksty.!)... : Ty żółty weź pisz po Polsku, tego twojego bełkotu nie da się czytać. Tylko śmiać się.., i rymkować.., (aby bełkot - tak puentować.!)... : Mniej niż -"O"... (zero.!) - tutaj mamy.! Bełkot jakiś... (o s o b n i k a .!).! Skala - IQ...??? Na... omamy...??? Nie ma liczby... (współczynnika.!).! Skoro osobnik ... tak luuubi... cudze teksty... tu - kopiować - Ranger kiedyś &samca podsumował z linkiem = reagować.!)... : cytat końcówki jednego z komentarzy... : .../.../... Ale...- troll`om.., hater`om.., samcom-alfa... przecież nie o TO...- chodzi. Dla nich Celem Życia...- jest... brylowanie, zwracanie na siebie uwagi przez bezmyślne kopiowanie Źródeł... (jak to...- o graficie.!) - przewodzenie "barankom" w swoim stadzie i rewirze..! Nie mają żadnej, innej, pożytecznie - uczciwej Pasji, nic pozytywnego Otoczeniu nie mają do... zaoferowania... (prócz...- troll`owania..!)... Wy..., wszyscy..., uczciwie Partnerów... - postrzegający..., miejcie na względzie powyższe, a... pomocne niech Wam będzie...- to.., poniższe... - linki...: https://de.wikipedia.org/wiki/Troll_(Netzkultur) a... ten...- już użyteczny w Waszym Żywotku... (jak najlepiej postępować z takim...- "unikatem".!)... : https://olneo.pl/travelblog/trolle-internetowe-a-netykieta-w-serwisie Kol. Januszem.., moje pozdrówka (i w Imieniu Rangera.!) - dla Ciebie... )))) Edytowane 7 Listopada 2020 przez mtdeusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carinus 07.11.2020 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 Chyba fora pomyliłem,chciałem wejść na FM a jestem na jakimś k...a tanim poetyckim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mtdeusz 07.11.2020 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 Chyba fora pomyliłem,chciałem wejść na FM a jestem na jakimś k...a tanim poetyckim. Dobrze trafiłeś, jeno stronki pomyliłeś, bo... rzeczowe, merytoryczne i.. - prozaiczne pytanko - jest tutaj... (bez poetyki.!)... : Może... wreszcie Ty... (pierwszy.!) - podejmiesz TO - WYZWANIE... (skoro preferujesz - tak, jak ja i Ranger... - rzeczowość + merytorykę.!) - i... odpowiesz na TO.., wcześniejsze pytanie...??? Abyś nie musiał się "przedzierać" - przez ten gąszcz prymitywnych prowokacji naczelnego tutaj "żółtodzioba - tapeciarza"... ("zaciemniacza" białych stron tego FM`a.!) - powtórnie przenoszę... (aby było bliżej, tej...- merytoryki, Naszej rzeczowej Dyskusji dla Tematu - "Ekonomiczne Spalanie... ".!) - z tej stronki... : https://forum.muratordom.pl/showthread.php?195149-Ekonomiczne-spalanie-paliw-sta%C5%82ych/page186 Ktoś wie dlaczego tu sadza wybuchła? I dlaczego fuknęło tylko troszkę a nie cała kupka ? ``````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````` No.., wreszcie Ktoś do tematycznej Dyskusji na tym... - FM`ie..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carinus 10.11.2020 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Chętnie podyskutuję,tylko z kim?Szanuje osoby starsze,doceniam zasoby ich wiedzy,ale numery z zamianą właściciela konta i podszywanie się pod kogoś innego(którego znamy),wszystko prowadzone żałośnie nieudolnie,sugerują mi,że mam do czynienia z osobą mającą w najlepszym przypadku pewną chorobę psychiczną,w najgorszym że ma innych za ...idiotów?Do tego tekst w swojej formie prawie nieczytelny,liczne "jąkania" po kilku wyrazach.Nie,dziękuję,postoję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mtdeusz 11.11.2020 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 (edytowane) mam do czynienia z osobą mającą w najlepszym przypadku pewną chorobę psychiczną Jedynie - tu... (ostatni wyraz.!) - masz Rację : "pozo-stać tam, gdzie stoisz".! Ze "swoimi", tobie podobnymi, i - brylować... (albo - agresywnym &samcom - "aportować".!).! Idiotycznie - "z żółcią - pianę bić", robić dobrą minę do złej "gry"... Tak... u d a w a ć... tematyczne obeznanie (tchórzliwe rejterowanie.!).! Całe, twoje dictum - by - u n i k n ą ć - tego, merytorycznego WYZWANIA.! Idiotyczny pretekst - by nie przyznać się do Faktu, że nie umiesz odpowiedzieć na te, moje dwa - PYTANIA... (co akurat tylko CIEBIE dopisuje do listy - jedynego tu, tego., drugiego "przypadku"... (zakwalifikowania.!)... ```````````````````````` Wy., wszyscy., prawdziwie i uczciwie Partnerów - postrzegający.., pragnący uczciwie i poszanowaniu Innych - poszerzać swoją Wiedzę - miejcie na względzie TO., powyższe., a pomocne niech Wam będzie - to., poniższe..: https://de.wikipedia.org/wiki/Troll_(Netzkultur) a... ten., już użyteczny we Waszym Żywotku... (jak najlepiej postępować z takimi...- "u n i k a t a m i".!)... : https://olneo.pl/travelblog/trolle-internetowe-a-netykieta-w-serwisie Edytowane 11 Listopada 2020 przez mtdeusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carinus 11.11.2020 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Przepraszam,czy jest na forum lekarz psychiatra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts