samaola 23.01.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Cześć! Mam na imię Ola, właśnie stajemy się z mężem właścicielami mieszkania w 112 letniej poniemieckiej willi. Umowa przedwstępna już czeka a my czekamy na kredyt(będzie, będzie). Czeka nas remont, na który zacieram ręce i cieszę się bardzo. Wiele potrafię zrobić sama, mąż też, a 3 letnia córcia będzie miała szansę się nauczyć. Mam wiele zapału i jestem wizjonerką To forum to istne kompendium wiedzy remontowej, będę kopać, czytać, uczyć się i w razie "W" pytać Pozdrawiam wszystkich serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gaciek 23.01.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Pozdrawiam. Mam na imię Agata. Trzy lata temu przeżywałam to samo co Ty. Dostałam kredyt i mogłam kupić dwupoziomowe mieszkanko w czterorodzinnym bloczku, z ogródkiem, placykiem zabaw dla dzieci na zamkniętym osiedlu. W momencie przeprowadzki 30 listopada 2008 r. moja córcia Ola miała 4 miesiące, a syn 4,5 roku. Podobnie jak Wy większość rzeczy zrobiliśmy sami. "Najfajniej" wspominam: karmienie Oli około 22, szybko do nowego mieszkanka i mycie, czyszczenie, szorowanie, itp, potem około 1 w nocy powrót do starego mieszkania na karmienie. Ale wszystko się udało i mieszkamy już 3 lata i jest super. Życzę, żeby Wam tego samego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malwina03 23.01.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 tylko się w księgę wieczystą wpiszcie, żeby was jakiś poniemiecki spadkobierca nie wyrzucił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samaola 23.01.2012 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Agata, Malwina, dziękuję Księgi sprawdzone, wszystko czyste z czego się bardzo cieszę Wszystko co prawne monitoruje zaprzyjaźniona prawniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts