zbyszek27 31.08.2004 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 czy piekarnik Whirpool AKZ 431, bedzie sensownym zakupem ? Czy jeśli nie to moglibyście mi poradzić sensowną AMicę. Muszę kupić do domu, a się nie znam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sakus 31.08.2004 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Także taki wyrała moja małżonka i mam nadzieję , że będzie sprawował się bardzo dobrze. Sprzedawca polecił go z oferty W. i po przejrzeniu jego możliwości zdecydowaliśmy się na ten model. Zamontowany będzie na początku października. Nie jest on wybitnie "zbajerzony", ale to co posiada w zupełności nam wystarczy. Pozostały sprzęt także będzie pochodził z tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 31.08.2004 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 sakus, spróbuj doprecyzować, co takiego posiada ten piekarnik ?Może i ja się nim zainteresuję.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek27 01.09.2004 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Funkcja Niskich Temperatur. Idealny do rozmrażania produktów i szybszego wyrastania ciasta. podgrzewanie ze wspomaganiem (Booster). Służy do szybkiego wstępnego podgrzania komory piekarnika. Piekarniki najnowszej generacji osiągają temperaturę 200°C już po sześciu minutach, a nie, jak w przypadku tradycyjnych modeli, dopiero po 20 minutach. Browning. Trzy poziomy dodatkowego rumienienia pozwalają przygotować potrawę zgodnie z naszymi upodobaniami. Warm Keeping. Program utrzymujący potrawę w temperaturze przydatnej do natychmiastowego spożycia przez czas 5 godzin. Można go wstępnie zaprogramować lub ustawić ręcznie po zakończeniu pieczenia. to jest to co znalazłem na jego temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 01.09.2004 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Zbyszek27,dziekuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sakus 01.09.2004 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Zbyszek, dzięki, że mnie wyręczyłeś sakus, spróbuj doprecyzować, co takiego posiada ten piekarnik ? Może i ja się nim zainteresuję. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Loku 10.02.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Macie może taką płyte?Ja mam wielką ochotę na nią.Jest śliczna.Jak sie sprawuje?A może jaką inną doradzicie ale za podobną cene.Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akinom 10.02.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 też jestem ciekawa opinii, my zamówiliśmy tez Whirlpoola, model - w sumie ten sam - rózni sie tylko tym, że ma ramke AKM 441 NB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia-rum 10.02.2005 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Witam Jeżeli moge cos poradzic to proponowalabym zwrocic uwage na ruszty bo np ponizszy model AKM 434 http://www.whirlpool.pl/pub/img/medium/AKM_434.jpg ma zle moim zdaniem zaprojektowane ruszty - garnki "nie trzymają sie " za dobrze na płycie - szczególnie niebezpieczne przy maluchach w domku. Poza tym warto zwrócic uwage czy jest to szkło czy ceramika (szkło szybciej i łatwiej zarysować). Ja polecałabym bardziej coś w tym stylu (chodzi mi tylko i wyłącznie o ruszty) http://www.siemens-agd.pl/zdjecia/produkty/243.jpg http://www.bosch-agd.pl/pl/produkty/zdjecia/produkty/74.jpg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana Górecka 11.02.2005 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 płytę WHIRlPOOL używam z dwa lata,więc z doświadczenia powiem że:lekkie patelnie niekiedy latają/np.smażenie boczku/,cięższe garnki jeszcze nigdy,płyta jest wytrzymała,ale gdybym miała możliwość mieć płytę ceramiczną ,to ze wzg.na prostsze czyszczenie wybrałabym tę drugą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avocadon 19.09.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Prosze uzytkownikow zmywarek marki whirlpool z serii 6 zmysl np model ADG 9836 o podzielenie sie opinia na temat uzytkowania tych urzadzen, a przede wszystkim jak zmywaja. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yna 19.09.2005 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Mam, polecam. Nie mam zadnych zastrzezen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.09.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 ja tez mam i polecam (poki co) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andziak 30.11.2005 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Proszę o opinie na temat produktów firmy whirlpool Zastanawiam się nad zmywarkąADG 9148płytąAKM 970 BA, lub 950 IX, lub 953 BA, lub 901/NEpiekarnikiemAKZ 421/1 lub 431/01okapemAKR 950 IX A może AEG-ELEKTROLUX...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bingo-ada 30.11.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Ja osobiście Whirlpoola odradzam. Nie wiem, jak te konkretne produkty, ale pralka tej firmy dość szybko mi sie sypnęła, pochłaniacz - wprawdzie prosty model, ale beznadziejny, lodówka jako tako. Mam obecnie pralkę AEG i według mnie super. Do nowego domku pewnie wybiorę AEG - Elektrolux, no chyba, że będzie mnie stać na Miele - to moje marzenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 30.11.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 ...a ja dla odmiany - pralka W. chodzi jak "burza" ..a teraz kupiliśmy lodówkę "no frost" El/Aeg i ... działa ...bo prawdę mówiąc nie słyszałem, żeby komuś nowa lodówka "padła" ..ale to tylko "lajf" Pozdro J ... i dopóki Ci się nie zepsuje to nie będziesz narzekać ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andziak 01.12.2005 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 A może ktoś ma i chciałby podzielic się wrażeniami z posiadania lodówki whirlpool s20d rss lub s20e raa lub s20b rss http://www.whirlpool.com.pl/?nodeid=produkt&cat_id=5&prod_id=4# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej100 02.12.2005 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Nie pamietam modeli ale mam w kuchni sprzet ok. 5 letni Whirpoola:lodowka 2- agregatowazmywarka (12 zestawow)Pralka (900obr.)Opinia:sprzet bez zastrzezen, do tej pory brak awarii. W forumowych watkach o zmywarkach byly zastrzezenia co do mycia w/w, u mnie brak jakichkolwiek problemow. Wydaje mi sie, ze jest to sprzet ze sredniej polki w ekonomicznej cenie.Dla przykladu: w pracy mamy dwie pralki Miele- piekne z obudowa z nierdzewki, kosztowaly majatek, a serwis byl kilka razy w ciagu 2lat.Przyklad podalem aby pokazac, ze i sprzet z wyzszej polki ma prawo zepsuc sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Optim 02.12.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Zdecydowanie odradzam zakup zmywarki Whirpool. Szwagierka i znajoma takową posiadają i z ich ok. 3 letnich doświadczeń wynika, że conajmniej 2 razy były naprawiane. Osobiście od 6 lat posiadam Siemensa i nigdy nie było z nim żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.12.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Nie wiem,jak z psuciem się,bo mam od kilku tygodnie.Ale zmywa dobrze,normalnie jak każda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts