martek1981 08.05.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Jeżeli temperatura jest na zero i sposób grzania też jest wyłączony i piekarnik "chodzi" to pozostaje tylko wyciągnąc wtyczke z gniazdka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wieiwo 09.05.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 No to ja wiem, tylko jest małe utrudnienie bo piekarnik jest w zabudowie i nie mogę za każdym razem demontować szafek, gdyż podłączenie jest za szafkami. Czy to jakiś defekt czy ja coś robię źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uranos 09.05.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 a co na to serwis - masz przecież gwarancję. zadzwoń na infolinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabula 09.05.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 też mam whirlpoola i też po wyłączeniu mi chodzi...ale wentylator,po prostu piekarnik się wychładza, bywa że trwa to nawet 10-15 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaguz 09.05.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Potwierdzam. U nas jest taka sama sytuacja. Piekarnik sie schladza a pozniej wylacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusznie 07.07.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Posiadaczy bardzo proszę o opinie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nadusia30 15.07.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Ja też planuję kupić 702 lub 703. Wpisów brak, ale może jednak ktoś ma i napisze parę słów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenewos 12.06.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Posiadacze tego modelu, rozwiejcie moje wątpliwości, bo nigdzie nie mogę się dowiedzieć. Chciałam zamówić ten model, bardzo mi się podoba, jest niedrogi i pasuje do reszty sprzętu, ale wymyśliłam sobie, że chcę funkcję gotowania na parze (przydaje się przy różnych dietkach). Tak też ten model znalazłam szukając kuchenek z taką funkcją. Ale okazuje się, że ten sam model w jednym sklepie ma funkcję steam a w drugim nie ma. Sprzedawcy nie potrafią udzielić sensownej odpowiedzi, zresztą w większości sklepów, do których zadzwoniłam kuchenki nie mają, w internecie są błędne informacje. Ciekawe, że na stronie Whirpoola nie ma tego modelu. Jak macie to pomóżcie, chciałabym coś wreszcie zamówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poczatkujac 27.07.2011 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Cześć, Poszukuje w miare taniej kuchenki gazowej. Natknąłem się na Whirlpool AKT 414 NB http://www.ceneo.pl/106575s Czy ktos z Was ma jakieś doświadczenia z tym produktem? Niby opinie na stronie są dość pozytywnie, ale nauczony doświadczeniem wole zapytać na forum. Z góry dziekuje za informacje! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amator33 27.07.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 ja też chcę kupić ta płytę, podoba mi się bo palniki sa prote, mają mało wgłębień i raczej będa łatwiejsze do utrzymania czystości niż innych płyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kames 28.07.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Bardzo fajna i niedroga płyta. Jedyne, co by mnie martwiło to szkło ceramiczne niezwykle podatne na uszkodzenia żeliwnym rusztem. Proszę sprawdzić w sklepie, czy ruszt jest odpowiednio zabezpieczony - a czy posiada liche "gumki" osłaniające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amator33 29.07.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 wg mnie nie mai sama widzialam w media markcie jak ta płyta była porysowana właśnie tym zeliwnym rusztemale to znaczy ze inne płyty maja inne szkło, nierysujace się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonieczka 07.08.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Też widziałam w sklepie porysowaną płytę whirpoola, więc może jeszcze posprawdzaj przed zakupem, bo moja płyta siemensa ma kilka lat i ani jednej ryski mimo intensywnej eksploatacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amator33 09.08.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 czy ktos może wie , gdzie ta płyta ma podłączenie gazu?bo potrezbuje taką która ma podłączenie z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 10.08.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Ja mam płytę gazową na szkle masterquka i odradzam. Szkło dość trudno utrzymać w czystości takiej "bez smug" niby umyta., czysta ale jak zapale okapi i światło na nią pada - to mnie trafia. Moja ma 2 lata - nie jest porysowana - za to ruszta ma emaliowane, słabo wyprofilowane i sie "ślizgają". kilkakrotnie spadały nam z niej naczynia. Teraz kupiłabym zwykłą - inox, czy cuś podobnego - tańsza, dobre i łatwiej utrzymać w czystości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amator33 12.09.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Planuje kupić taką kuchenkę mikrofalową, jaki piekarnik whirlpoola ma podobny odcień inoxu?Bo tak naprawde kazdy inox jest inny. Może ktoś ma taka kuchenkę i piekarnik w zabudowie i kolor jest podobny?tak wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupiradelko 29.10.2012 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Odświeżę stary wątek. Jak to jest z tym whirlpoolem? Pomału rozglądam się za sprzętem do kuchni. Potrzebuję: piekarnika, mikrofali, płyty indukcyjnej, lodówki pod zabudowę, zmywarki i oczywiście okapu podszafkowego. Co sądzicie o sprzęcie whirlpoola? Marzy mi się bosch albo siemens, ale niestety to troszkę wyższa półka cenowa i nie wiem czy mnie na nią stać. Szczególnie mikrofale są baaardzo drogie.Co myślicie o zestawieniu: piekarnik WHIRLPOOL AKZ 274 IX mikrofala WHIRLPOOL AMW 712 IX płyta indukcyjna WHIRLPOOL ACM 848 BA Nie oglądałam tych produktów na żywo. Ktoś ma? Poleca? Odradza? Czy lepiej zacisnąć pasa i kupić boscha z mniejszą ilością opcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz_wedas 17.06.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 (edytowane) Mogę się wypowiedzieć tylko na temat płyty indukcyjnej Whirlpool ACM848BA. Tak jak wspomniałeś posiada dużo funkcji i dodam od siebie, że jest bezawaryjna. Posiada bardzo ciekawe pola grzewcze (kształty) które na pewno Ci się przydadzą. A czyszczenie takiej płyty to bajka. Pozdrawiam! http://images.okazje.info.pl/p/sprzet-agd/8831/whirlpool-acm848ba.jpg Edytowane 17 Lipca 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bayzone_pl 17.06.2013 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Nie ma żadnego powodu żeby zaciskać pasa i ciułać na słabszego Boscha czy Siemensa.To co wybrałaś póki co (AKZ & AMW + ACM) to dobry - ładny zestaw i będziesz zadowolona.Zaszalej z lodówką jeśli chcesz pozostać przy Whirlpool-u - ART 866A+ Jeśli nie - celuj w Electroluxa.Zmywarka ADG 6240 i cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeszycik 24.06.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 teraz Whirlpool ma taką promocję, że przy zakupie piekarnika i płyty dostajemy komplet profesjonalnych garnków gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts