Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WHIRLPOOL - wątek zbiorczy o sprzęcie do kuchni. Opinie, rady, zdjęcia

zbyszek27

Recommended Posts

• 3 months później...
  • Odpowiedzi 87
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

teraz Whirlpool ma taką promocję, że przy zakupie piekarnika i płyty dostajemy komplet profesjonalnych garnków gratis.

Mają jeszcze ta promocję i gdzie ją szukać??

Potrzebuję zakupić sprzęt do kuchni, rozglądałem się i najbardziej podobają mi się na żywo:

ACM 848BA

http://www.agdhome.pl/plyta-indukcyjna-whirlpool-acm-848-ba-bezplatny-odbior-osobisty-w-warszawie.html

AMW 735 NB

http://www.agdhome.pl/kuchenka-mikrofalowa-whirlpool-amw-735-nb.html

AKZM 784 NB

http://www.agdhome.pl/piekarnik-whirlpool-akzm-784-nb.html

Co myślicie o takim zestawie??

No i do tego potrzebuję lodówko-zamrażalki do zabudowy ale nie mogę się zdecydować kwota do 1500zł

PS wszędzie piszą że wymiar tych sprzętów pod zabudowę to 595mm co to za wymiar bo szafki mam standardowe gdzie wymiar zewnętrzny to 600mm, czy się te sprzęty zmieszczą??

Mają jeszcze ta promocję i gdzie ją szukać??

Potrzebuję zakupić sprzęt do kuchni, rozglądałem się i najbardziej podobają mi się na żywo:

ACM 848BA

AMW 735 NB

AKZM 784 NB

Co myślicie o takim zestawie??

No i do tego potrzebuję lodówko-zamrażalki do zabudowy ale nie mogę się zdecydować kwota do 1500zł

PS wszędzie piszą że wymiar tych sprzętów pod zabudowę to 595mm co to za wymiar bo szafki mam standardowe gdzie wymiar zewnętrzny to 600mm, czy się te sprzęty zmieszczą??

Bardzo dobry czarny zestaw, zmieści Ci się do szafek - (jedynie co - to sprawdź jakiej wysokości masz zaplanowaną mikrofalówkę)

Lodówkę dobierz z Electroluxa np. ENN12801AW - cicha, dobra i praktyczna

Bardzo dobry czarny zestaw, zmieści Ci się do szafek - (jedynie co - to sprawdź jakiej wysokości masz zaplanowaną mikrofalówkę)

Lodówkę dobierz z Electroluxa np. ENN12801AW - cicha, dobra i praktyczna

A gdyby do tego dobrać tak lodówkę również Whirlpoola ART 866/A+

Będzie lepsza od tej elektrolux czy nie warto przepłacać??

A gdyby do tego dobrać tak lodówkę również Whirlpoola ART 866/A+

Będzie lepsza od tej elektrolux czy nie warto przepłacać??

jest dużo fajniejsza, lepiej i ciekawiej doposażona - nieznacznie głośniejsza ale zauważalnie droższa - choć warta tej dopłaty

• 3 months później...
Witam serdecznie. Jesli ktos byłby zainteresowany to: Sprzedam NOWĄ mikrofalówkę, ponieważ źle dobrałam model do piekarnika i razem zamontowane w słupku źle wygladają. Mikrofalówka została zakupiona 15.01.2014 r, niestety nie mogę jej wymienić, gdyż została kupiona w sklepie stacjonarnym. Jest bardzo elegancka i łatwa w utrzymaniu czystości ( nie widac na niej odbitych palcy).Serdecznie polecam. W razie pytań proszę o kontakt na priv lub 506958207

• 3 months później...

Witam serdecznie,

Proszę o pomoc w wyborze lodówki do zabudowy. Wybrałam WHIRPOOL model: http://www.whirlpool.pl/produkty-1/ch%C5%82odnictwo-2/ch%C5%82odziarko--zamra%C5%BCarki-3/-%5BART-866_A%2B%5D-601182/856426496000/.

Czy to dobry wybór? Ma być cicha, bez No Frost i porządnie wykonana. Czy ktoś ma ten model? Bo nie widziałam go na żywo a muszę się decydować bo 12-letni Ariston momo, że chłodzi i mrozi to rozpada się z dnia na dzień:o.

Jestem też otwarta na inne propozycje. Budżet 2-2,5 tys.

Pozdrawiam

Witam serdecznie,

Proszę o pomoc w wyborze lodówki do zabudowy. Wybrałam WHIRPOOL model: http://www.whirlpool.pl/produkty-1/ch%C5%82odnictwo-2/ch%C5%82odziarko--zamra%C5%BCarki-3/-%5BART-866_A%2B%5D-601182/856426496000/.

Czy to dobry wybór? Ma być cicha, bez No Frost i porządnie wykonana. Czy ktoś ma ten model? Bo nie widziałam go na żywo a muszę się decydować bo 12-letni Ariston momo, że chłodzi i mrozi to rozpada się z dnia na dzień:o.

Jestem też otwarta na inne propozycje. Budżet 2-2,5 tys.

Pozdrawiam

Jest warta polecenia, widziałem, sprzedałem sporo - bez problemów. Dobry wybór.

Pozdrawiam.

• 1 month później...
  • 2 weeks później...

Whirlpool ma teraz promocję i przy zakupie piekarnika i płyty indukcyjnej dają mikrofalę.

Tylko niestety nie wszędzie o tym piszą i informują. Spotkałem się z tym jedynie w saturnie i mediamarkt.

Możecie zerknąć czy dobry to będzie wybór ?

Płyta WHIRLPOOL ACM 815 BF ok 1200zł

Piekarnik WHIRLPOOL AKP 275 IX ok .1000zł

i ponoć dają gratis mikrofalę:

Kuch. mikrofalowa WHIRLPOOL AMW 100IX która warta jest ok. 400-500zł

Mile widziane komentarze i opinie do tego zestawu. Czy piekarnik będzie pasował do tej mikrofali kolorystycznie i odcieniem ? Może sie ktoś orientuje.

Amika też obecnie ma promocję ale daje odkurzacz który akurat nie jest mi potrzebny albo kuchenki gazowe.

Whirlpool ma teraz promocję i przy zakupie piekarnika i płyty indukcyjnej dają mikrofalę.

Tylko niestety nie wszędzie o tym piszą i informują. Spotkałem się z tym jedynie w saturnie i mediamarkt.

Możecie zerknąć czy dobry to będzie wybór ?

Płyta WHIRLPOOL ACM 815 BF ok 1200zł

Piekarnik WHIRLPOOL AKP 275 IX ok .1000zł

i ponoć dają gratis mikrofalę:

Kuch. mikrofalowa WHIRLPOOL AMW 100IX która warta jest ok. 400-500zł

Mile widziane komentarze i opinie do tego zestawu. Czy piekarnik będzie pasował do tej mikrofali kolorystycznie i odcieniem ? Może sie ktoś orientuje.

Amika też obecnie ma promocję ale daje odkurzacz który akurat nie jest mi potrzebny albo kuchenki gazowe.

Piekarnik Whirlpoola będzie z nieco innej parafii niż ta mikrofala... chociażby wyświetlacze będą się różniły kolorem - jak i sprzęty będą się różniły stylistycznie - do AMW 100 ciężko dopasować "idealnie" jakiś piekarnik - to bardziej rozwiązanie dla osób które albo kompletnie nie zwracają uwagi na stylistykę układu piekarnik/ mikrofala bo nie maja ich obok siebie (np. piekarnik "klasycznie" pod płytą a mikrofala w szafkach górnych) albo szukaja pod kątem ceny i np. zakładały wolnostojącą mikrofalę - która "i tak nie będzie pasować"

Dzięki za odpowiedz, jednak ta promocja whirlpoola skonczyła się bo była do końca maja.

Więc chciałbym wybrać coś innego. Amica ma promocje na swoje produkty. Za płyte i piekarnik dają odkurzacz.

Ewentualnie bym wziął jakiegoś boscha.

Myślałem nad:

boscha PIE611F17E bo dosyć popularna. 1250zł tylko boje się że nie ma szlifu i może łatwo pęknąć w czasie użytkowania.

lub

amice PI6512TFN tez w podobnej cenie ale ma jakąś rozpoznawanie wielkości garnka niby bajer ale ciekawe czy to sie sprawdza.

Pozatym ma szlif płyty.

Piekarników jeszcze nie zdążyłem ogarnąć.

• 2 weeks później...