Resoviax 27.06.2014 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 ciekawa jest tylko nie daj się zrobić z ceną, bo różnie to bywa z takimi sprzętami, sprawdź dokładnie w google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 27.06.2014 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Teraz są takie czasy ze porady trzeba szukać w serwisach a nie u sprzedawców. Tzn co w ogóle nadaje się do ewentualnej naprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barsa 10.08.2014 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Miałem kupować mikrofale samsunga, ale chyba zdecyduję się na Whirlpool AMW 490 IX, tylko który piekarnik do tego dobrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prelegent 02.09.2014 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Jak się nie znasz to nie pieczesz. Jak nie pieczesz to nie potrzebne ci bajery. Jak nie potrzebne ci bajery to kup najtańszy z gwarancją. Pewnie i tak będzie stał nie używany, więc po co przepłacać. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tema09 21.05.2016 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2016 Nie wiem' date='jak z psuciem się,bo mam od kilku tygodnie.Ale zmywa dobrze,normalnie jak każda. [/quote'] Ja kupiłam zmywarkę,ale jeszcze nie skończyła firma remontu i nie mogłam jej podłączyć.Jak podłączyłam to okazało się że wąż wypływowy wody jest dziurawy i zalało mi kuchnię.Ani serwis WHIRPOOL,ani FIRMA UBEZPIECZENIOWA mi nie przyjęła awarii i tak na wstępie muszę serwis zamówić na własny koszt.Uważam że to nie fer,jeszcze nic nie wymyłam a już koszta .Ciekawe ile zabóle!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek12345667 12.11.2017 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 ja kupiłem pralkę półprofesjonalną i suszarkę profesjonalną dla przemysłu WHIRPOOL . pralka w ciągu dwóch lat była serwisowana dwa razy , suszarka po dwóch latach gwarancji Właście się zepsuła . wydałem około 6tyś za dwie rzeczy czyli nie małą kwota , miało być na lata bo przecież nie było tanio a miało być profesjonalnie , tym bardziej że pralkę zwykłą można kupić za 800zł a ja wydałem ponad 3tyś , tak że nie polecam . i już nic nie kupię tej firmy bubel na kółkach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnm82 21.11.2017 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 ja kupiłem pralkę półprofesjonalną i suszarkę profesjonalną dla przemysłu WHIRPOOL . pralka w ciągu dwóch lat była serwisowana dwa razy , suszarka po dwóch latach gwarancji Właście się zepsuła . wydałem około 6tyś za dwie rzeczy czyli nie małą kwota , miało być na lata bo przecież nie było tanio a miało być profesjonalnie , tym bardziej że pralkę zwykłą można kupić za 800zł a ja wydałem ponad 3tyś , tak że nie polecam . i już nic nie kupię tej firmy bubel na kółkach . Przy obecnej jakości sprzętu AGD różnych producentów nie warto wywalać tyle kasy (lepiej pojechać gdzieś na wakacje z rodziną niż płacić krocie za kawałek blachy, która nie pochodzi nawet pięciu lat). P.S. Ja mam zmywarkę Whirpool i nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_m87 23.11.2017 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Ja mam pralkę Whirpool od wielu, wielu lat jednak czeka mnie w najbliższym czasie jej wymiana Marka zawsze kojarzyła mi się z jakością w związku z tym czy możecie powiedzieć jak to teraz wygląda czy warto inwestować w Whirpool czy jednak wybrać innego producenta? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts