mb104 24.01.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Mam takie pytanie, czy nacisniecie klawisza # na manipulatorze powinno być potwierdzane "piknieciem"? Wszystkie pozostale klawisze "pikają" (opcja dzwieku klawiatury jest wlaczona), a # nie - tak ma byc, czy sobie cos wylaczylem. Centrala Integra 64, klawiatura KLCDS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maanniutek 24.01.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 nie da się wyłączyć pikania jednego przycisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mb104 25.01.2012 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 (edytowane) To moze napiszę inaczej - czy ktos kto ma dzialajacy alarm integra z wlaczonymi dzwiekami klawiatury, byl by uprzejmy nacisnac klawisz # i potwierdzi "u mnie pika" albo "rzeczywiscie - nie pika". Alarm instalowalem sam, piwerwszy raz, wiec nie mam do czego sie odniesc i teraz rodzi sie problem - cos sobie wylaczylem, cos mam zepsute czy ten typ tak ma.Dla ustalenia uwagi - do centrali sa podpiete 3 takie same klawiatury KLCDS i na zadnej z nich klawisz # nie wydaje dzwieku (chociaz odnosze wrazenie ze wczesniej jednak "pikał"). Na kazdej z klawiatur klawisz # dziala (w sensie, ze klawiatura detekuje jego nacisniecie, a centrala wykonuje polecenie) stąd moje podejrzenie, że sobie cos wyłaczyłem/właczyłem w konfiguracji. Edytowane 25 Stycznia 2012 przez mb104 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maanniutek 26.01.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 dlatego napisałem nie da się w satelu wyłączyć sygnalizacji dźwiękowej jednego klawisza, możesz regulować głośność wszystkich ale nie wyłączysz jednego. Skoro nie pika Ci na wszystkich tzn że tak ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts