paker143 24.01.2012 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Witam około 2 miesiące temu zatrudniłem "specjalistę" do budowy pawlacza pawlacz został wykonany lecz niestety bez drzwiczek a sam specjalista wyjechał za granice.I tu zaczyna się mój problem na przedpokoju zaraz obok pawlacza wisi żyrandol który będzie przeszkadzał w otwieraniu zwykłych drzwiczek myślałem o harmonijkowych lub przesuwanych ale nie bardzo wiem jak się zabrać do ich budowy proszę o jakieś porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 24.01.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Jedź do pierwszego lepszego hipermarketu budowlanego, obejrzyj sobie ofertę systemów do montaży drzwi łamanych i przesuwanych i wszystko będziesz wiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tfor 25.01.2012 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Witam około 2 miesiące temu zatrudniłem "specjalistę" do budowy pawlacza pawlacz został wykonany lecz niestety bez drzwiczek a sam specjalista wyjechał za granice.I tu zaczyna się mój problem na przedpokoju zaraz obok pawlacza wisi żyrandol który będzie przeszkadzał w otwieraniu zwykłych drzwiczek myślałem o harmonijkowych lub przesuwanych ale nie bardzo wiem jak się zabrać do ich budowy proszę o jakieś porady A czy czasem ta lampa nei jest w ogóle za blisko potencjalnych drzwiczek? Trochę światło poświeci i zadymienie/przypalenie gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts