nita83 07.04.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 nigdy nie wiadomo, dalej trzymamy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 07.04.2013 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 heyooooomarimag poprawiłam się i podpisałam zdjęcia tak, by wiadomo było o co chodzi.Olinku poszukałam i stwierdzam, że nie mam niestety żadnych zdjęć z budowy studni, ale tam nie było co fotografować, bo poszło sprawnie (dwie godziny i po wszystkim), więc trzymamy się tej wersji, że środek Ci obfocę, jak mnie do studni śnieg dopuści.Miłej niedzielki:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 07.04.2013 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Ok. Idę dziecia na spacer wyciągnąć. Bo niedziela rzeczywiście słoneczna, dawno tak nie było... Może sąsiada zabaczę gdzieś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.04.2013 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Olinku, zawsze można pomóc sąsiadowi w podjęciu decyzji, robiąc tak : Jak to nie pomoże to może by dzieci wykorzystać i zrobic tak : :cry: Jeśli i to zawiedzie, Ty wytoczysz najcięższe działo: :stirthepot: Podobno przez żołądek do serca Jak i to nie pomoże, dzwoń po mnie ! Ja już będę wiedziała jak z gościem "porozmawiać " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.04.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Olinku..i jak dzis nastroje ?Płacz i lament czy usmiech i jaja ? Masz tu studniarza: Szczerze polecam studniarza Pan Paluchowski Władysław szybko i profesionalnie i mają dośc konkurencyjne ceny z tego co pamiętam : 70złmb pod hydrofor a 110złmb głębinowa plus filtr. Dla zainteresowanych podaję kontakt:502 28 65 60. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.04.2013 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 i jeszcze to http://forum.muratordom.pl/showthread.php?171092-Dom-do-ok-200-tys-jest-sens-marzy%C4%87&highlight=club Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 15.04.2013 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 (edytowane) Anuś! Dziękuję za pomoc. Namiar zapisałam. A skąd go masz? Jakie okolice? Okazało się, że moja koleżanka tez ma studnię, mimo że miała mozliwość podpięcia sie pod wodociąg. Budowała się kilka lat temu, ale poszuka namiaru. Kochana jesteś Dzis też jakoś myslę o studni, a nie o kupnie działki. Może dlatego, że na naszej działce jest teraz tak ładnie.... Bliziutko las.... Spokój..... Edytowane 15 Kwietnia 2013 przez olinek okrąglinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.04.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Namiar mam z wątku : Biała lista wykonawców Warszawa i okolice. Wpisz to sobie w wyszukiwarkę forum i sama zobaczysz ileeeeeeeeeeeee tego jest. Bądź czujna, bo wiele tam autoreklamy pseudo fachowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 27.04.2013 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 (edytowane) TAk to widzę.Droga dojazdowa od zachodu. Więc wymysliłam, że zrobimy naszą wewnętrzną drogę, a Anatola postawimy bokiem do drogi.http://img22.imageshack.us/img22/4844/dziakaplan.pngMoże tak być? A z czasem może ta "cudza" działka będzie nasza i zrobimy sobie drogę dojazdową od wschodu. Tym bardziej, że wtedy płynnie połaczyłaby się z naszą drogą w lesie. http://img594.imageshack.us/img594/4466/dziakaplan2.png Edytowane 27 Kwietnia 2013 przez olinek okrąglinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 29.04.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Olinku, zgodnie z obietnicą wrzuciłam w moim wątku zdjęcie wnętrza studni, o które prosiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 02.05.2013 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Wiosenne zdjęcia działki.Z drogi:http://img198.imageshack.us/img198/4575/030agy.jpg Widok na wschód (z kuchni):http://img802.imageshack.us/img802/2849/033va.jpg Widok na zachód (z salonu i tarasu):http://img14.imageshack.us/img14/2901/038lc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.05.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Poproszę o taki widok u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 02.05.2013 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Anuś, życzę Ci tego z całego serca. A mój mąż wczoraj mnie zaskoczył. Pozytywnie.Powiedział: "Trzeba w końcu wziąć się za tę budowę."ŁAŁ!!! i jak go nie kochać?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.05.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Ja tez bym kochała ale z pewną dozą nieśmiałości.U Was jak w kołowrotku.Co chwila macie innego pomysła. Mąż raz chce, innym razem boi się i tak w te i we wte. Ty też marząca i bojąca.Za rogi byka brać i już coś działać.Najpierw bym dorwała sąsiada, zanim się zachla na smierć lub pijany wpadnie pod traktor.Poważnie mówię. Mało to wypadków na wsi ?Walcz bo masz o co i dla kogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 02.05.2013 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Najpierw bym dorwała sąsiada, zanim się zachla na smierć lub pijany wpadnie pod traktor. Poważnie mówię. Mało to wypadków na wsi ? Walcz bo masz o co i dla kogo. Z tej działki sąsiada juz zrezygnowaliśmy. Ma ja przepisać swojemu bratankowi. Teraz też porządkują całe obejście. Po ślubie ma tu zamieszkać. Została nam ta nasza pod lasem (z drogim wodociągiem). Nic to. Studnia będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 02.05.2013 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 olinko piękne widoczki my też z tych zakręconych fajne plany porobiłaś, działka olbrzymia. Te drogi były by mocno uczęszczane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 02.05.2013 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 olinko piękne widoczki my też z tych zakręconych fajne plany porobiłaś, działka olbrzymia. Te drogi były by mocno uczęszczane? Tylko przez nas. To tylko nasza droga. No czasami pojawi sie jakiś grzybiarz . "Obcy" nie wiedzą, że to las (a właściwie zagajnik)prywatny. (ten z pierwszego zdjęcia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 13.05.2013 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Dn. 13 maja 2013 r. złożylismy w starostwie wniosek o zaktualizowanie mapy sytuacyjno - wysokościowej. Ciekawe, ile dni ma urząd na odpowiedź... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 14.05.2013 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 uwielbiam postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.05.2013 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Najgorsza niepewność, dobrze będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts