Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ocalę swoje marzenia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 413
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Bez garażu o 1 metr mniejszy od Z92, nie trzeba robic przeróbek projektu bo ma i spiżarnię i pralnię, bryła prosta i chyba tania w budowie, małe sypialnie tak jak chciałaś i duży salon. Jest pokój na dole.

Jakoś mi się nie widzi.

Może wpływ na to ma elewacja, bezokapowy dach... sama nie wiem...

Bianka, dzięki za poświęcony czas :)

Kotłownia za garażem.

Najbardziej pasuje W2012a. trochę przeraża mnie pokój na górze 8m. Chyba za mały na sypialnię.

Dzięki, dobra kobieto.

Bianko, wreszcie jakiś wygladający dom.

Mówie o pierwszym - Kendra.

Jak znam Olinkę to będzie lament, że za WIELKI !!!!

Sorki, ale jak widze pokój 8 metrów to mi się słabo robi.

:p

Chyba jednak będzie Z92.

Edit: Pomniejszony o wykusz.

Edytowane przez olinek okrąglinek

Mysląc o Olinku i przeglądając te projekty doszłam do pewnie oczywistego wniosku... Jeśli chce się mieć wszystkie wygody typu spiżarnia pralnia sensowny salon, jeszcze gabinet na dole, to nie można szukać małego domu. Takich kompromisów po prostu nie ma i tyle.

To prawda, bianko.

Niestety.

Sorki, ale myślałam, że w schowku na szczotki :D

Powiedz mi w takim razie, jaki jest sens budowac domek, który jest wiekszy od obecnego lokum o 8 - 10 metrów ?

To, ze jesteś z lekka...skomplikowana to ustaliłyśmy ale że szurnieta ,to jeszcze nie podlegało analizie :lol2::lol2::lol2::lol2:

Powiedz mi w takim razie, jaki jest sens budowac domek, który jest wiekszy od obecnego lokum o 8 - 10 metrów ?

Hmmm.

Obecny dom ma nieustawne pomieszczenia, np w kuchni jest 3 drzwi. Niektóre pomieszczenia są przechodnie, itp.

To, ze jesteś z lekka...skomplikowana to ustaliłyśmy ale że szurnieta ,to jeszcze nie podlegało analizie :lol2::lol2::lol2::lol2:

Małpiszon.

A le i tak Cię kocham :hug:

:p