bombel79 25.01.2012 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 (edytowane) Witam Forumowiczow! Mam oto taka sytuacje: w planie zagospodarowania działki moja pani architekt oznaczyla przebieg przylacza kablowego (ziemnego) jako linie prosta piegnaca od drogi do miejsca w ktorym jest tablica elektryczna (w garazu)... niestety w tym miejscu (w lini ogrodzenia) nie mam mozliwosci postawienia skrzynki elektrycznej (wiazd na posesje) wiec uzgodnilem z Zakladem Energetycznym ze skrzynka bedzie jakies 15 metrow od garazu (przebieg trasy: 1 m od plotu i wchodzi do domu w tym samym miejscu co na planie, ale oczywiscie na planie nie ma tych 15 metrow kabla). Zaklad Energetyczny postai mi spora skrzynke na przylaczenie 4 uzytkownikow. No i teraz sie zastanawiam czy tego typu zmiana, jakby nie patrzec zwiazana z planem zagospodarowania dzialki, powinna skutkowac zmiana pozwolenia na budowe? Na razie info jakie dostalem z Wydzialu Budownictwa, jest takie ze tak... do tego jestem ejszcze przylaczany do kanalizacji (obecnie mam lanowane szambo) ale tu o dziwo pani z PINB stwierdzila, ze nie ze wzgledu na fakt, iż mam adnotacje w planie zagospodarowania dzialki, ze szambo bedzie dzialac do czasu przylaczenia do kanalizacji, nie musze zmieniac tego planu... co radzicie? Edytowane 25 Stycznia 2012 przez bombel79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts