zywik 25.01.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Witam. Zamierzam pomalowac podłogę (płytki - terakota). Przeszukałem chyba cały internet, pytałem Wuja Gugla ... i nic :/ Może ktoś z was podpopowie mi jakiegoś producenta farb..? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tfor 25.01.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Witam. Zamierzam pomalowac podłogę (płytki - terakota). Przeszukałem chyba cały internet, pytałem Wuja Gugla ... i nic :/ Może ktoś z was podpopowie mi jakiegoś producenta farb..? pozdrawiam czym koliwke pomalujesz płytki -terakotę to ci odejdzie farba wczensiej czy później (raczej wczesnei - jak tylko wyschnie). Terakota możńa jedynie pomalowac na gorąco czyli wkądajac do pieca. A tego już się nie da zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zywik 25.01.2012 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 A jak to wygląda z glazurą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zywik 16.04.2012 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Czy ktoś może jednak malował terakotę / glazurę i może sie podzielić swoim doświadczeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts