Tomaszs131 25.03.2016 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Ceny jak na Junkersa przysta Wow, to o wiele drożej od 550 Zehnder-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MadziulaPM 14.07.2016 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 Poszukuję redukcji do rur 75x100 czy ktoś gdzieś widział? - zimą był dostępne teraz gdy potrzeba nigdzie trafić nie możemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamihi 14.07.2016 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 Może PVC 75/110 zapodaj . Ja mam na to patent z uszczelką do okien i silikonem . Bo o trochę za duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MadziulaPM 14.07.2016 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 Kamihi, mógłbyś pokazać jak Ci to wyszło? wszystko 75x110 a na 100 nigdzie niczego nie ma. Właśnie jedyne co znalazłam to kanalizacyjne, ale obawiam się, ze one są z najgorszych odrzutów robione i jednak może się cos tam ulatniać do wentylacji- nie chcielibyśmy rodzinki tym truć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamihi 14.07.2016 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 Jak będę miał dostęp do swojego kąpa to ci wyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 30.11.2016 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Czy może ktoś instalował lub ma w domu zainstalowany produkt polskiej firmy Wanas?Ponoć całkiem dobre reku, na markowych podzespołach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 19.02.2017 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 Witam Nie wiem czy jest się czym martwić ale rekuperator w trakcie pracy brzmi dosyć dziwnie. Wcześniej działał o wiele ciszej i to przy większej modulacji na 1 biegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 19.02.2017 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 Możesz mieć któryś wentylator do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 19.02.2017 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 Dzięki, na szczęście jednostka jest na gwarancji. Wysłałem dzisiaj filmik do instalatora, zobaczymy co z tego wyniknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 21.02.2017 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Cześć, Trochę mnie tu nie było... Potrzebuję waszej pomocy. Przyjaciel buduje mały domek, będzie grzał kablami - oczywiście;-) No ale nie mogę znaleźć dobrej WM do tak małego domu, niestety Bartosz jest za duży. Wy jesteście na pewno na bieżąco w temacie. https://www.domywstylu.pl/projekt-domu-jagoda.php Pomozecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 21.02.2017 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Cześć, Trochę mnie tu nie było... Potrzebuję waszej pomocy. Przyjaciel buduje mały domek, będzie grzał kablami - oczywiście;-) No ale nie mogę znaleźć dobrej WM do tak małego domu, niestety Bartosz jest za duży. Wy jesteście na pewno na bieżąco w temacie. https://www.domywstylu.pl/projekt-domu-jagoda.php Pomozecie? Luna po małych przeróbkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszenko 21.02.2017 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Cześć, Trochę mnie tu nie było... Potrzebuję waszej pomocy. Przyjaciel buduje mały domek, będzie grzał kablami - oczywiście;-) No ale nie mogę znaleźć dobrej WM do tak małego domu, niestety Bartosz jest za duży. Wy jesteście na pewno na bieżąco w temacie. https://www.domywstylu.pl/projekt-domu-jagoda.php Pomozecie? Wstaw Tywenta, z 3500 zł powinien już być ten co nie wymaga nagrzewnicy wstępnej. Święty spokój na lata. No i witamy po długiej przerwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 21.02.2017 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Luna po małych przeróbkach? a co bys w niej przerabial ? czy gra warta swieczki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noname2 21.02.2017 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Cześć, Trochę mnie tu nie było... Potrzebuję waszej pomocy. Przyjaciel buduje mały domek, będzie grzał kablami - oczywiście;-) No ale nie mogę znaleźć dobrej WM do tak małego domu, niestety Bartosz jest za duży. Wy jesteście na pewno na bieżąco w temacie. https://www.domywstylu.pl/projekt-domu-jagoda.php Pomozecie? vents za 2500 http://instalszop.pl/do/item/hr250/Centrala-rekuperacyjna-rekuperator-HR250 a , nic o nim nie wiem .Cena mi się spodobała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 21.02.2017 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Cześć, Trochę mnie tu nie było... Potrzebuję waszej pomocy. Przyjaciel buduje mały domek, będzie grzał kablami - oczywiście;-) No ale nie mogę znaleźć dobrej WM do tak małego domu, niestety Bartosz jest za duży. Wy jesteście na pewno na bieżąco w temacie. https://www.domywstylu.pl/projekt-domu-jagoda.php Pomozecie? Tywent B3B WX-30 ... Zamontować i zapomnieć... No czasami filtry wymienić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 21.02.2017 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 (edytowane) Dzięki za szybkie i konkretne odpowiedzi. Za te mniej konkretne też dziękuję, Liwko. Widzę, że dużo w kwestii merytoryki u Ciebie się nie zmieniło, jedynie liczba postów wzrosła;-)Tak mam tą klimę do obiżania rachunków, bo jak by nie było 1000-1200zł/ za rok mnie strasznie obciążało, hehehehe. Mam też dodatkowe 110m2 (po podłodze), które grzeje tylko jednym kablem grzejnym o mocy chyba 1300W, jak dobrze pamiętam. Mam też latem 22C jak ty w czasie upałów udajesz, że tak lubisz;-) Pytanie numer dwa. Za miedzą zaczął budować się ojciec. dom 160m2, chciałem mu zamontować Bartosza jak u mnie. W tych rozmiarach też coś się pozmieniało? Coś innego polecicie? Edytowane 21 Lutego 2017 przez Lobo_M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 22.02.2017 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Cześć, Trochę mnie tu nie było... Potrzebuję waszej pomocy. Przyjaciel buduje mały domek, będzie grzał kablami - oczywiście;-) No ale nie mogę znaleźć dobrej WM do tak małego domu, niestety Bartosz jest za duży. Wy jesteście na pewno na bieżąco w temacie. https://www.domywstylu.pl/projekt-domu-jagoda.php Pomozecie? może jeszcze Brink HR Medium lub Small ale nie wiem jak cenowo wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 22.02.2017 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Dzięki, ocenię też i ta propozycję.Tak jak pisałem, czy jest jakaś alternatywa dla Bartosza Vena3, chodzi mi o sprawność w praktyce, bo te papierowe to jak ze spalaniem samochodów, producent swoje, realia swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
montysp 22.02.2017 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 WitamProsze o informacje odnosnie usytuowania kratek nawiewnych i wywiewnych w budynku....Planuje zrobic tak:Kuchnia ,Jadalnia,Łazienka - Wywiew3 Pokoje oraz Salon - NawiewProsze o informacje czy takie usytuowanie jest wystarczającebo słyszałem ze mozna zrobic nawiwe oraz wywiew w kazdym pokoju czy jest sens??Oraz czy w kotłowni i wiatrołapie robic takze jakieś kratki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 23.02.2017 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Możesz mieć któryś wentylator do wymiany. Miałeś rację, nowy już w drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts