deratus 25.01.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Mam na ścianie trochę niedużych nierównosci ,tynkowana była ona tynkiem maszynowym Baumit 25MPI. Jakiej zaprawy mógłbym użyć do wyrównania tej powierzchni? Chyba najlepszy byłby tynk o mniejszej wielkości ziarna, czy możecie coś polecić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radosław Krasowski 25.01.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Jeśli chcesz wyrównać nierówności na tynku c-w to albo nakładasz na ścianę nową warstwę tynku, albo nakładasz gładź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deratus 26.01.2012 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Te nierówności to są krechy o szer. 1-2cm ,głębokości do 1mm, nie chcę gładzi, ale też nie uśmiecha mi się jeszcze raz tynkować .Czy nie ma innej możliwości niż nowy tynk (na nowy tynk ) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts