bea155 25.01.2012 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 czeka mnie remont podłogi w całym domu.w łazience ściany są całe w białych płytkach z dwoma pasami jasnozielonymi.jaki kolor płytek na podłodze by pasował do takich scian?do tej pory podłoga też była jasnozielona ale chciałabym to zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wenderko 25.01.2012 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 A coś w kolorze drewna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea155 26.01.2012 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 no właśnie się zastanawiałam nad ciemnym brązemale nie wiem czy to nie zmniejszy łazienkiwymiary łazienki to 1,5 m na 1,5 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kat125 26.01.2012 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 fakt, malutka a może płytki drewnopodobne- woodentic? ochrę i brąz Ci pożyczę, to zobaczysz jak to będzie pasowało Pozdrowionka K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinga12a 31.01.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Zielona podłoga to tak jakby sobie trawę zasiać w łazience bez obrazy oczywiście. Tak jak powiedział użytkownik i właściciel łazienki to zastanowiła bym się nad właśnie brązowymi płytkami, ładnie mogą się komponować z bielą i zielenią. A jaki jest odcień tej zieleni ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts