Zrazik1 25.01.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Cześć, chciałbym się dowiedzieć ile musiałbym zapłacić firmie za podcięcie domu o wymiarach 12 x 9 ścianka 65cm. Fundament kamień, ściany cegła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 26.01.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 (edytowane) sprobuj zrobic sam : Sika SikaMur - InjectoCreamSikaMur - InjectoCream jest odpychającym wodę żelem, wciskanym przy użyciu prostego pistoletu w serię wydrązonych otworów w warstwie muru.Nie stosuje sie specjalnych pomp do iniekcji.Wstrzyknięty materiał będzie rozprzestrzeniał sie w wilgotnej ścianie i utworzy barierę dla podnoszącej się wilgoci.SikaMur - InjectoCream jest:Odpowiedni do wszystkich rodzajów ścian murowanychEkonomiczny i efektywnyOszczędzający czasŁatwy w użyciuBezpieczny w stosowaniuZużycie:(średnica otworów 12 mm, rozmieszczone co 120 mm)Głębokość muru - wydajność110 mm - 6,5 mb220 mm - 3,3 mb330 mm - 1,96 mb440 mm - 1,43 mb Koszt "kielbaski" 600ml to ok. 85 zł netto Edytowane 26 Stycznia 2012 przez fighter1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zrazik1 26.01.2012 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Wolałbym przeciąć dom i podłożyć pape Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
12michal 29.01.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 (edytowane) [Wyciąłem spam reklamowy - moderator] Ja poleciłbym materiały firmy TUBAG Edytowane 2 Marca 2012 przez Jarek.P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k.markizy 18.02.2012 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 porozmawiaj z jakimś fachowcem jak ja miałe problem z wodą to znalazłem firme i zrobili mi wszystko jak należy, jak cos to moge podać kontakt do firmy która u mnie robiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackowacko 01.03.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Zajrzyj sobie tu http://www.aktywbud.pl/cennik.html i sprawdź, czy to jest konkurencyjna oferta wg ciebie. Ja się orientowałem w temacie rok temu, gdy przyszło mi osuszyć mój spadek. Ceny u nich się nie zmieniły, ale nie wiem, jak z konkurencją. Poza tym mogę ich polecić, dobrzy fachowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frnek 04.11.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 no ja tez sie musze zorientować- aa raczej juz się orientuje i cenowo ten Aktyw Bud powiem, że jest ok, tylko czy skutecznie??? Mam lekkie obawy, musze poczytać o tej metodzie więcej, nowatorska dosyć, albo jedynie mam takie wrażenie i info mnie ominęły. Zbieram sie do tego jak pies do jeza, co prawda mam stara nieuzytkowa budowle, ale przeciagac tego w nieskończoność tez nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackowacko 07.11.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 no tak... szczerze ci powiem już trochę minęło ja nie mam problemów z wilgocią, jestem zadowolony, proponuje ci kontakt z nimi ,kto jak nie sami wykonawcy lepiej cie wprowadza w tematykę. A ta metoda taka nowatorska nie jest, tylko upewnij się kto ja robi , ludzi bez licencji nie ma co brać, dlatego lepiej do nich się odezwać to rodzina pomysłodawcy, czy cos w ten deseń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts