gorallos100 25.01.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Witam, Poszukuję dobrego dekarza, który podejmie się remontu dachu w nowym (2 lata) domu. Aktualnie położona dachówka i folia paroprzepuszczalna. Remont będzie polegał na zdjęciu dachówki, deskowaniu, papowaniu i ponownym ułożeniu dachówki. Oczywiście wszelkie obróbki blacharskie również wchodzą w zakres remontu. Proszę o namiary na wiarygodnych fachowców, ewentualnie bezpośrednie zgłoszenia. Zależy mi na profesjonalnym wykonaniu i zakończeniu moich problemów z zaciekaniem. Miejsce prac: Przeźmierowo koło Poznania.Termin do uzgodnienia w miesiącach kwiecień-czerwiec 2012. Z góry dziękuję za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka888 16.02.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Jeśli moge tobie kogos polecic to napewno firme "U Piotra" z Poznania. Robili u mnie dach w nowo wybudowanym domku i bylam bardzo zadowolona. Wspołpraca z pracownikami jak i z samym szefem znakomita, umial doradzic mi najlesze rozwiazania, nie bylo opoznien, a robota na bardzo dobrym poziomie. Byłam bardzo zadowlona. Firma jest juz kilkanascie lat na rynku, jest dobrze zana w srodowisku dekarskim, robila juz duze zlecenia dla wielkich przedsiebiorstw i insytuacji takze mozna jej spokojnie zaufac i zero strachu ze moze cos zrobia nie tak, czy z gorszych materialów. Ma taka renome ze nie pozowli sobie na jej zepsucie. Radze ci by lepiej brac sprawdzonych dekarzy niz jakis chlystkow ktorzy zrobia o pare zlotych taniej a potem bedziesz sie bil w piers bo cos ci bedzie przeciekac. Najlepiej sam zadzwon i sie przekonaj. Tel do szefa Piotra Maruta 601703985. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorallos100 16.02.2012 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Jeśli moge tobie kogos polecic to napewno firme "U Piotra" z Poznania. Robili u mnie dach w nowo wybudowanym domku i bylam bardzo zadowolona. Wspołpraca z pracownikami jak i z samym szefem znakomita, umial doradzic mi najlesze rozwiazania, nie bylo opoznien, a robota na bardzo dobrym poziomie. Byłam bardzo zadowlona. Firma jest juz kilkanascie lat na rynku, jest dobrze zana w srodowisku dekarskim, robila juz duze zlecenia dla wielkich przedsiebiorstw i insytuacji takze mozna jej spokojnie zaufac i zero strachu ze moze cos zrobia nie tak, czy z gorszych materialów. Ma taka renome ze nie pozowli sobie na jej zepsucie. Radze ci by lepiej brac sprawdzonych dekarzy niz jakis chlystkow ktorzy zrobia o pare zlotych taniej a potem bedziesz sie bil w piers bo cos ci bedzie przeciekac. Najlepiej sam zadzwon i sie przekonaj. Tel do szefa Piotra Maruta 601703985. Powodzenia Dziękuje za podpowiedź. Skontaktuję się na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej belka 16.02.2012 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 ale ta pani duzo wie o tej firmie ....... i jeszcze to pierwszy post jest ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 17.02.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 "0" etyki i tyle. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts