Godfrydus 26.01.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 (edytowane) Tu zapraszamy do komentarzy, pytań, itp... Edytowane 26 Stycznia 2012 przez Godfrydus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiloGwoździ 30.08.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Czy już mieszkacie w Czubatce? 1. Jeśli tak to, jak ma się sprawa ergonomi życia - co ew. byś pozmieniała. 2. Poddasze, czy zwiększaliście ścianę kolankową? 3. Jak wysoki jest 'stryszek' Pytam, bo wpadła mi w oko Czubatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czubatka 25.10.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Podbijam temat. Ja również jestem zainteresowana tym projektem Jak przebiega budowa, są Państwo zadowoleni z domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts