jostek 26.01.2012 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Witam, Mam pewien problem, a mianowicie w momencie podnoszenia szyby dotknąłem do niej polarem, część polaru została na szybie i zanim kominek zgasł zdążyła już się zapiec i teraz za nic nie chce zejść. Próbowałem już usunąć to płynem do czyszczenia szyb kominkowych, ale niestety efekt żaden. Zastanawiam się nad użyciem środków do czyszczenia żelazek ale nie wiem czy to nie zaszkodzi??? Jeżeli ktoś zetknął się z podobnym problemem i udało mu się z nim uporać będę wdzięczny za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaca71 27.01.2012 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 U mnie 2 latek sąsiadów dotknął szyby plastikowa zabawką Na zimno nie dało się ruszyć. Już miałem atakować skrobaczka do kuchni ceramicznych gdy problem sam się rozwiązał - po pierwszym mocnym paleniu nie zostało nawet śladu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 27.01.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Witam.Tak jak Jaca napisał - "przyjarać" tak żeby było z 500 - 600 stopni w palenisku i potem tylko zmieść popiół oraz już na zimno umyć szybę zwykłym środkiem do mycia naczyń lub okien.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jostek 29.01.2012 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Panowie, Dzięki za podpowiedź wczoraj napaliłem i większość "odparowała" - zostało tylko trochę i zakładam, że jeszcze jedno czy dwa palenia i powinno być ok. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 29.01.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Użycie skrobaczki (np ostrej żyletki pod kątem 45 stopni) najprostsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts