channel8 27.01.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Może ktoś wie jakie są polskie normy grubości tynków na ścianie? Już tłumaczę o co chodzi. W umowie ze spółdzielnią mam podany metraż w STANIE SUROWYM bez tynków. Aby policzyć metry kw. mieszkania czy mieszkanie jest zgodne z umową muszę odliczyć tynki ze ścian. No i ile mam odliczyć? Jaka może być ich maksymalna grubość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radosław Krasowski 27.01.2012 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Może ktoś wie jakie są polskie normy grubości tynków na ścianie? Już tłumaczę o co chodzi. W umowie ze spółdzielnią mam podany metraż w STANIE SUROWYM bez tynków. Aby policzyć metry kw. mieszkania czy mieszkanie jest zgodne z umową muszę odliczyć tynki ze ścian. No i ile mam odliczyć? Jaka może być ich maksymalna grubość? A to ciekawe..., czyli lepiej będzie dla Ciebie jak będzie mniej czy więcej? bo najmniej to 1,5 cm ale jeśli ma być więcej to możesz powiedzieć, że na pewno ściany były krzywe i jest 5 cm:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts