monikaa13 27.01.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Salon w starym budownictwie 5,4 m na 2,8 m. Długi i wąski, na jednej ścianie okno z wyjściem na balkon, na innej małe wejście. Co zrobić, jak ustawić meble. Musi tam być kanapa, jakiś fotel lub dwa, stolik rozkładany gdyż w salonie je się posiłki, do tego tv i jakieś szafki na ubrania, rtv itp. http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/vi/kg/qp4n/S4WcFe78Sbn3B11oJB.jpg Nie znam bardzo dokładnych wymiarów, gdyż to nie moje mieszkanie ale proszę was bardzo o pomoc. Jak ustawić meble, jakie meble? Co zrobić, by było fajne. Mieszkanie dla osób trochę starszych ale nie ma być pałacowe tylko normalne, przeciętne ale na czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 28.01.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Moniko, myślę, że nie ma co kombinować: meble w różnych kształtach. Stół okrągły, rozkładany ew. do przyjmowania większej liczby gości. Co do kolorystyki - zerknijcie na odcinki Dekoratorni, oni ostatnio sporo takich wnętrz robili, np. odcinki 312, 308, 296 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 28.01.2012 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Dzięki, fajnie to wygląda, choć ten duży stół raczej tak na styk jest. Myślałam raczej nad stolikiem przy kanapie tylko, a nie jakimś dodatkowym. Nop i fotel by się jednak przydał. O TV na tej ścianie też myślałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts