W-waBiker 22.03.2004 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Witam.Chce zrobić szambo (prostokątne) i chciałbym je usytułować w rogu działki tzn z jednej strony linia drogi a drugi bok to granica z sąsiadem, moje pytanie (moja działka jest ogrodzona) ile musze się odsunąć od każdej z granicy żeby szambo zrobić zgodnie z przepisami???(dodam że projekt szamba mam zrobiony ale od momentu zrobienia projektu zmieniła się koncepcja co do miejsca wybudowania szamba)Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giehajz 22.03.2004 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Witaj Na moim projekcie jest 2 m z kazdej strony od granicy działki wiec to jest zgodnie z prawem budowlanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 25.03.2004 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 U mnie jest dokładnie tak samo tzn 2m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts