zachcianka 29.01.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Witajcie kochani, jestem na etapie szukania kominka.Moje doświadczenia i ogólne rozejrzenie sie po sklepach naprowadziły mnie na Jotul I 600 Flat.Szukam kominka sporego tak ok-15 KW, Salon na dole to z kuchnią i korytażem jakieś 70 m2, plus rozprowadzenie powietrza do 3 górnych pokoi kolejne 70m. cały domek to 230 m2. Więc jest co ogrzewać. Jednak zawsze mażył mi sie nowoczesny wkład w formacie 16/9, trochę jak panoramiczny telewizor.Czy macie jakieś doświadczenia, możecie polecić jakieś wkłady? Generalnie wolałabym takie z drzwiczkami otwieranymi na bok, boje się o mechanizm podnoszony do góry, może niepotrzebnie?Szukam sprawdzonej i solidnej firmy, no i rozsądnej w miarę ceny, max do 10 tys., ale przy naprawdę dobrej jakości. Czy wkłady Sparthermu możecie polecić? Mają ładne ale wyłożone są szamotem w środku, zastanawiam się jak to jest w uzytkowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mki1719508566 01.02.2012 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Nowy model w ofercie .http://www.kafle-kominki.pl/wklad_kominkowy_dynamic068.htm Dostępny także w wersji z podstawą do pierścieni Ortnera lub Cebudu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 01.02.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Witam.To ja mam konkretne pytanie - czy można w nim za pomocą automatyki oferowanej przez firmę Romotop, sterować rozdziałem powietrza na pierwotne i wtórne w procesie spalania?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zachcianka 02.02.2012 23:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 2 lata gwarancji to mało.. ciekawe jaka jest cena takiego? Ja wolałabym taki z drzwiczkami otwieranymi na bok, obawiam sie ze automatyka w przypadku gilotynu u takich mało mi znanych producentów szybko zaszwankuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mki1719508566 03.02.2012 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Witam. To ja mam konkretne pytanie - czy można w nim za pomocą automatyki oferowanej przez firmę Romotop, sterować rozdziałem powietrza na pierwotne i wtórne w procesie spalania? Pozdrawiam. Forest przecież TY twierdzisz że to niemożliwe w żadnym wkładzie kominkowym :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 03.02.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Witam.Skierowałem do Ciebie konkretne pytanie.Odpowiesz na nie czy dalej Twoja bytność na FM będzie polegała na reklamie, reklamie i tylko reklamie ... ?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 03.02.2012 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Nowy model w ofercie .http://www.kafle-kominki.pl/wklad_kominkowy_dynamic068.htm Dostępny także w wersji z podstawą do pierścieni Ortnera lub Cebudu Co to za jakaś specjalna podstawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts