kinder 30.01.2012 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Witam W łazience mam zamontowaną terme/bojler/do podgrzewania wody...od 25lat.Oczywiscie nie ten sam cały czas.Nigdy nie było problemów,a od kilku dni odkręcając wodę/zimna czy ciepla,obojętnie/z kranu nad zlewem najpierw woda głośna strzela w bojler.Za pierwszym razem przestraszyłem się choć do plochliwych ludzi nie należę.Co się mogło nagle stać? Czy to ustąpi samo?Nadmieniam,że mieszkam w bloku,a sąsiad ostatnio dokonywał jakiś przeróbek hydraulicznych.Za podjecie tematu z gory dzięki.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_12* 05.02.2012 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Prawdziwa hydrozagadka (jak w Kabarecie Starszych Panów ) A tak na poważnie - temat na wizję lokalną, a nie na domysły "na odległość" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinder 02.03.2012 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 WitamBo to tak rzeczywiście wygląda jak w kabarecie. Dobre porównanie kolego~~sobieradek.Ale mnie wcale do smiechu nie było.W tej sprawie zostały przeprowadzone dwie wizje lokalne,dwie, bo pierwsza nie dała odpowiedzi. Potem okazało się,ze z drugą było podobnie.Były przypuszczenia, a głównie interesowano się zaworem bezpieczeństwa.Zostałem więc z problemem sam.Ale uwaga,w tamtym tygodniu nastąpił.......cud:no:-zrobiło się.....normalnie i jest ok!Pozdrawiam i polecam się na przyszłość. _ _ _ _ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts