marcinek989 30.01.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Witam Państwa , mam taki problem i zapytanie. W pewnej firmie "w" zamawiałem dachówki i gąsiory ( 2,8sztuk dachówek i dokładnie nie pamiętam ile gosiorów ) . I sprawa wygląda następująco . Niestety firma na czas nie dostarczyła, ( nie miała ) całej ilości gąsiorów ( no bo jakoś tak wyszło ) no i powiedzieli , że muszą szukać gąsiorów i muszą gdzieś tam pojechać 50-60 km poza miasto i przywieźć nam !! I co się okazuje poźniej .... obciążyli nas kosztem , że musieli jechać i przywozić nam z poza miasta gąsiory ! TO jest kpina ! Chciałbym się zapytać czy mają takie prawo nałożyć na mnie opłatę .. ( wina jest ich bo na czas nie było odpowiedniej ilości danego towaru ) ! ? Jak z tej sytuacji wybrnąć ... po prostu nie zapłacić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bad 30.01.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 (edytowane) Na Twoim miejscu pokazałbym im jeden z palców i nie zapłacił żadnych dodatkowych kosztów. U nas dekarze źle policzyli materiał i zabrakło im gąsiora - szef ekipy grzał 50 km w obie strony, żeby zdążyć przed zamknięciem hurtowni i zapadnięciem ciemności. Dostał kasę dopiero jak wszystko było OK. Edytowane 30 Stycznia 2012 przez Bad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 31.01.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Popieram przedpiścę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinek989 31.01.2012 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 można powedzieć , że nie ma żadnego przepisu nakazującego kupującemu zapłacić za taie coś ... śmieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts