SylwekW 16.06.2004 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Dobrze, że tacy ludzie jak Marzyciel są i dobrze, że dzielą się swoim optymizmem. My jestesmy na etapie wybierania projektu (najblizszy nam jest Orion), mamy juz działke i teraz tylko brak nam wiary, że starczy nam pieniędzy na budowę. Na szczeście Marzyciel dodaje nam takiej wiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 17.06.2004 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Domek ładniutki i nieduży, ale 100.000 na pewno nie wystarczy. Jak się sprężysz to za tę kwotę wprowadzisz się do kompletnie niewykończonego domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 17.06.2004 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Popieram Marzyciela!!!! Ja zaczęłam budowę w tym roku, fakt, że materiały na stan surowy zamknięty już mam, wraz ze wszystkimi formalnościami i oczywiście z własnym wkładem roboty (tylko znajomemu mamy dać 5.000 za pomoc*) a robi mój facet i ten znajomy no i ja czasem szuflowałam, smarowałam i uwaga uwaga zamknęłam się w kwocie 60.000, z czego okna 12300(na tym nie oszczędzałam, strop 3.500, dach z ociepleniem i orynnowaniem- 11.000, beton komórkowy 22 formy 9800 cement 11 ton - 3500 itd Jeżeli będziesz budował sam tak jak ja (140m2- domek patrz zdjęcie obok) to stan surowy tyle Cię wyniesie, a co do wykończenia ja przeznaczam 80.000 mam nadzieję, że się wprowadzę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts