ecasio 22.03.2004 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 toniemy w błocie codzienny wyjazd z posesji to prawdziwy kros.może ktośz was czytał o odwodnieniu działki , jakie są zasady. proszę bardzo o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.03.2004 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Ecasio,Rowy po boku drogi, a droga bez kolein, lekko wypukla i oczywiscie utwardzona (gruz itp).Dziala bez zarzutu.PozdrawiamMirekPS.No chyba ze ma sie grunt piaszczysty. Wystarczy ze mroz pusci i po 2-3 dniach jest suchutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 22.03.2004 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Miałam tak samonawiozłam żużeli mam spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drizzt 22.03.2004 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 POdnies troche dojazd poprzez nawiezienie pospółki albo innego utwardzacza i po kłopocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecasio 22.03.2004 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 dzięki wszystkim. Zużel mam , odsiewkę ze żwirem też brak tylko pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ga 22.03.2004 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Studnia chlonna i rury drenarskie- studnia to po prostu gleboka beczka bez dna i zwir na "dnie" i pod nim piach. Rury w miejscu najbardziej zatapianym, przysypane piachem i zwirem, nie glina! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecasio 24.03.2004 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 dzięki ga. Własnie nasz pomysł jest taki jak proponujesz. ale udało nam się namirzyć jedną drenę i chyba będziemy się do niej podłaczać.Dobrze namirzyć by było jeszcze choć jedną ale nie bardzo wiemy co ilemetrów były one rozkładane. W gminie tez nie maja żadnych planówdrenowania. Więc zostało nam przerycie całej szerokości działki.teraz czekamy na słoneczne dni, bo znowu leje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts