kkasperc 31.01.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 (edytowane) Witam,Tak mi zamontowano 2 grzejniki, że od bolca do ściany mam ~5cm odległości.Od gwintu do ściany ~6cmHerz mini wygląda, że będzie za krótkaZnacie krótsze czujki od Herz mini?Chcę uniknąć przesuwania grzejnika Podejście do grzejnika mam od spodu a głowicę u góry (Purmo Compact Ventil CV)Czy jest możliwość zastosowania kątowego podłączenia? Pozdrawiam Krzysiek Edytowane 31 Stycznia 2012 przez kkasperc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 31.01.2012 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 nie widzialem krotszej od hertza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artis0 31.01.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 tak, jest możliwość podłączenia kątowego u niektórych producentów. Sprawdź Oventropa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkasperc 06.02.2012 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 DziękiWyszło Herz mini i lekkie przeniesienie 1 z 3 grzejników na 2 pozostałe zadziałało został nawet 1 cm zapasuw tym jednym mogłem odkręcić jedynie na 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts