flyer2 01.02.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Witam.Mam takie oto pytanie.Otrzymałem PNB na działkę,którą w międzyczasie podzieliłem na dwie.Obie spełniają parametry określone w WZ.Czy rodzi to jakieś konsekwencje ,jeżeli chodzi o PNB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Masz teraz inną działkę, inne odległości i inne zagospodarowanie terenu. Dostałeś PnB nie na tą działkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 01.02.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 (edytowane) Taki podział wymaga zmiany pozwolenia na budowę gdyż jest to zmiana istotna. Tym bardziej gdybyś chciał działkę sprzedać. Większość starostw tak do tego podchodzi. Edytowane 1 Lutego 2012 przez aglig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts