zibzib 01.02.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Witam,mam obudowę kominka z płyty silca 3cm. Chciałbym przed położeniem na nim gładzi gipsowej dodatkowo uzbroić go siatką (cały kominek). Zastanawiam się jednak w czym zatopić tą siatkę. Czy może to być klej do robienia zbrojenia styropianu Kreisel STYRLEP 220? Zostało mi go po poprzedniej pracy i kusi mnie żeby go wykorzystać. A może macie jakieś inne propozycje. Z góry bardzo dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 01.02.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Może być ten klej, przedtem impregnat (byle nie w obudowie!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibzib 01.02.2012 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Z tym impregnatem to wiem. Dzięki za odpowiedź. Jak by jeszcze ktoś miał jakieś obiekcje do zastosowania kleju do styropianu to bardzo proszę o wypowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 01.02.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 mało polimerów = mało elastyczny. Weż klej do płytek na ogrzewanie podłogowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mki1719508566 03.02.2012 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Może być ten klej, przedtem impregnat (byle nie w obudowie!) Czy Twoim zdaniem g...... też można ? Jeśli już z g..... to czy impregnat także potrzebny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts