sol26 01.02.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 mam tak wykończoną nadbitkę/podbitkę ( nie wiem jak to nazwać) - nad wejściem i nad tarasem - czy myślicie że to dobrze wyglada? czy jeszcze coś zmeinić?? pytam teraz kiedy jest jeszcze taka możliwośc...http://images10.fotosik.pl/711/159fee34b83c3516.jpghttp://images10.fotosik.pl/711/dcbb53770dc029d8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krizi 01.02.2012 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Też nie bardzo wiem jak to nazwać oczywiście jest to nadbitka. Zmienił bym wykonawcę, no chyba że to sam wykonujesz. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 02.02.2012 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Malowanie przed montażem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DACxxxAZ 02.02.2012 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Też nie bardzo wiem jak to nazwać oczywiście jest to nadbitka. Zmienił bym wykonawcę, no chyba że to sam wykonujesz. Pozdrawiam. Jakie masz podstawy do zmienienia wykonawcy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sol26 02.02.2012 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 dodam iż w projekcie była skrzynka której nie chciałam - wolałam krokwie no i wykonawca tak wykończył taras i wejscie do domu - moje pytanie brzmi czy to bardzo źle wyglada czy też moze być i niepotrzebnie zawracam sobie głowę i myśle czy jest jakiś inny sposób na wykończenie wejscia i tarasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 02.02.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 dodam iż w projekcie była skrzynka której nie chciałam.... to na tym drugim zdjęciu jak żywo wygląda na skrzynkę, ba, nawet porządna drewnianą skrzynię poza tym, wydaje mi się czy za tą skrzynią nie ma ocieplenia? że styropian jest pociągniety tylko do poziomu skrzyni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej belka 02.02.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 tak jak pisal andrzej malowanie dwa razy zawsze przed montazem a trzeci "kosmetyczny" po montazu , jak powykreca boazeria to "powychodzą " białe pióra listew a jest to wiecej niz pewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej belka 02.02.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 a po drugie bardzo nie podoba mi sie deska czołowa, takie osobiste odczucie. wyglada chocby byla skaldana z resztek drzewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winiu1 02.02.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Łączenie prostopadłe szalówki nie powinno być wykonane w jednej linij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 02.02.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Pytanie czy jest to ładne czy brzydkie to oczywiście rzecz gustu. Mnie się takie rozwiązanie nie podoba i wykonałbym to inaczej czyli poziomo i pozostawił tylko część krokwi widocznych. Oczywiście pojawiłyby się dwa małe trójkąty (dekle). Lubię proste rozwiązania. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krizi 03.02.2012 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Jakie masz podstawy do zmienienia wykonawcy ? uznam to pytanie za retoryczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DACxxxAZ 03.02.2012 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Moje pytanie nie jest chwytem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts