grzesiek1980 01.02.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 mam kociol kondesacyjny eco tec plus z zasobnikiem wodnym ostatnio na zasobniku wodnym byla woda tak jak by wyplynela z kotla lub z rurek ktore ida z pieca do zasobnika wodnego cisnienie jest wysokie na piecu 2.8bara i jeden grzejnik prawie nie grzeje odpowietrzylem go spuszczajac z 1.5 litra wody ale to nic nie dalo dalej jest praktycznie zimny .Co mozna w tym przypadku zrobic dzwonie do serwisanta ale nie odbiera telefonu chyba bede musial zadzwonic po innego i jak to wyglada z gwarancja wailanta jaki jest koszt tak mniej wiecej za taki serwis pierwszy podlaczenie z serwisantem bylo 13 miesiecy temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwedukt76 01.02.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 A inne grzejniki grzeją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek1980 02.02.2012 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 mam trzy grzejniki w salonie gdzie jeden prawie wogole a pozostale dwa tak troszke slabiej od pozostalych w calym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwedukt76 02.02.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 mam trzy grzejniki w salonie gdzie jeden prawie wogole a pozostale dwa tak troszke slabiej od pozostalych w calym domu Hmm... cięzki temat , ale to chyba nie wina kotła. Jesli byloby cos nie halo z kotłem, to inne grzejniki tez słabo lub wogole by nie grzały. Zadzwon do jakiegoś kumatego instalatora. Powinien coś zaradzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts