Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Adaptacja w Szczecinie

Recommended Posts

Witam, mamy nadzieję rozpocząć budowę na wiosnę tego roku. Jesteśmy na etapie poszukiwanie architekta do adaptacji naszego projektu - Bliski Sercu - wariant IV :). Zmiany będą minimalne i nie wymagają żadnych specjalnych umiejętności ani doświadczenia. Zależy nam na kimś kto zrobi to szybko i niedrogo. Macie jakieś namiary? Ile płaciliście za adaptacje swoich projektów?

Z góry dziękuję za wszelkie podpowiedzi:)

Projekt jest wybrany ale nie kupiony:) Jesteśmy już po kilku spotkaniach i rozmowach telefonicznych z architektami. Ceny oscylują, miedzy 8 a nawet 14 tysięcy. Kosmos!!! Na innym forum czytałam, że niektórzy płacili 1000-2000 zł z adaptacje w innych miastach. Nie wiem o co tu chodzi ale rozbieżność jest ogromna. Czy ktoś ze Szczecina korzystał z architekta z innego miasta?

Witam, tez szukałem projektanta by adoptować projekt w Szczecinie -zaszokowali mnie szczerze mówiąc.

Nie jestem ze Szczecina a okolic, ale np. w Gryfinie można znaleźć kogoś mądrego za przystępną cenę . Mnie adaptacja projektu ze zmianami stropu lanego na drewniany i małym przestawieniem ściany wraz z dostarczeniem mi gotowego pozwolenia na budowę kosztowało coś ok 3 tys. plus gotowy projekt.

Edytowane przez BrunoBanani

A mozna namiary na to biuro ktore za 3000 zrobilo?

Witam, tez szukałem projektanta by adoptować projekt w Szczecinie -zaszokowali mnie szczerze mówiąc.

Nie jestem ze Szczecina a okolic, ale np. w Gryfinie można znaleźć kogoś mądrego za przystępną cenę . Mnie adaptacja projektu ze zmianami stropu lanego na drewniany i małym przestawieniem ściany wraz z dostarczeniem mi gotowego pozwolenia na budowę kosztowało coś ok 3 tys. plus gotowy projekt.

Gość Konto usunięte na żądanie
klaro - jeśli dalej aktualne - mam namiary na swoje biuro projektowe które mogę polecić - co do ceny musiałabyś się pytać, bo ja płaciłam im za wszystko od a do z, więc nie wiem ile to tam by wyniosło:) generalnie ludzie sprawdzeni;) jak chcesz, odezwij się dam Ci namiary i powiem co i jak:)

Czarnakasiu może i mnie podasz te namiary..Bo choć wstępnie pełna nadziei znalazłam fajną archi..z przystępną ceną..to potem okazalo się ,że chce mnie koniecznie!!! skusić na projekt konstruktorski ,,w kosmicznej cenie..i w minipale..Nie chcę..dać sie wrobić w coś...co może wcale nie będzie potrzebne..Narazie podcięte mam skrzydła..