klara30 01.02.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Witam, mamy nadzieję rozpocząć budowę na wiosnę tego roku. Jesteśmy na etapie poszukiwanie architekta do adaptacji naszego projektu - Bliski Sercu - wariant IV . Zmiany będą minimalne i nie wymagają żadnych specjalnych umiejętności ani doświadczenia. Zależy nam na kimś kto zrobi to szybko i niedrogo. Macie jakieś namiary? Ile płaciliście za adaptacje swoich projektów? Z góry dziękuję za wszelkie podpowiedzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 02.02.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Witaj, z tym w Szczecinie jest chyba duży problem, ceny są jakieś wyśrubowane. A nie próbowałaś tego załatwić przez biuro, z którego kupiłaś projekt. Jeśli nie masz dużo przeróbek, to może być najtaniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klara30 02.02.2012 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Projekt jest wybrany ale nie kupiony:) Jesteśmy już po kilku spotkaniach i rozmowach telefonicznych z architektami. Ceny oscylują, miedzy 8 a nawet 14 tysięcy. Kosmos!!! Na innym forum czytałam, że niektórzy płacili 1000-2000 zł z adaptacje w innych miastach. Nie wiem o co tu chodzi ale rozbieżność jest ogromna. Czy ktoś ze Szczecina korzystał z architekta z innego miasta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrunoBanani 02.02.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 (edytowane) Witam, tez szukałem projektanta by adoptować projekt w Szczecinie -zaszokowali mnie szczerze mówiąc.Nie jestem ze Szczecina a okolic, ale np. w Gryfinie można znaleźć kogoś mądrego za przystępną cenę . Mnie adaptacja projektu ze zmianami stropu lanego na drewniany i małym przestawieniem ściany wraz z dostarczeniem mi gotowego pozwolenia na budowę kosztowało coś ok 3 tys. plus gotowy projekt. Edytowane 2 Lutego 2012 przez BrunoBanani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ralfik11 02.02.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 A mozna namiary na to biuro ktore za 3000 zrobilo? Witam, tez szukałem projektanta by adoptować projekt w Szczecinie -zaszokowali mnie szczerze mówiąc. Nie jestem ze Szczecina a okolic, ale np. w Gryfinie można znaleźć kogoś mądrego za przystępną cenę . Mnie adaptacja projektu ze zmianami stropu lanego na drewniany i małym przestawieniem ściany wraz z dostarczeniem mi gotowego pozwolenia na budowę kosztowało coś ok 3 tys. plus gotowy projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrunoBanani 02.02.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Podam namiary.Anna Jonasik tel. 692120032Nie wiem czy nic się nie zmieniło bo robiłem adaptacje jakiś czas temu ale takie mam namiary na panią projektant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klara30 02.02.2012 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Super, jutro będę dzwoniła u nas w gre wchodzi powiększenie garażu o metr i zmiana wielkości okien w dwóch pokojach. Myślę, że to prosta sprawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 05.02.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 klaro - jeśli dalej aktualne - mam namiary na swoje biuro projektowe które mogę polecić - co do ceny musiałabyś się pytać, bo ja płaciłam im za wszystko od a do z, więc nie wiem ile to tam by wyniosło:) generalnie ludzie sprawdzeni;) jak chcesz, odezwij się dam Ci namiary i powiem co i jak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klara30 06.02.2012 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Bardzo chętnie poprzedni namiar z forum sprawdzony i chwilowo nieaktualny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 06.02.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 ok - jutro Ci wysle wiadomosc na prv bo juz nie chce mi sie szukac telefonu dzisiaj:) w te mrozy to ciepłe wyrko i ani rusz dalej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goszka21 10.02.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Czarnakasiu może i mnie podasz te namiary..Bo choć wstępnie pełna nadziei znalazłam fajną archi..z przystępną ceną..to potem okazalo się ,że chce mnie koniecznie!!! skusić na projekt konstruktorski ,,w kosmicznej cenie..i w minipale..Nie chcę..dać sie wrobić w coś...co może wcale nie będzie potrzebne..Narazie podcięte mam skrzydła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 11.02.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 jasne;) wysylam na prv:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts