klara30 01.02.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Podobno szczecinianie aktywnie uczestniczą na niniejszym forum:) Może, więc osobny wątek dla budujących w tym roku i w tym mieście...z czym się zmagacie? skąd bierzecie materiały? polecacie jakiś wykonawców? Pozdrawiam przyszłych "sąsiadów":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 05.02.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Szczecin wita:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goszka21 05.02.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Witm. Dopiero zaczynamy. Pierwsze wnioski o przyłacza już poszły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 07.02.2012 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 ooo to sie naczekasz.... a z wszystkim pod Szczecin podlegasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 07.02.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Podobno szczecinianie aktywnie uczestniczą na niniejszym forum:) Może, więc osobny wątek dla budujących w tym roku i w tym mieście...z czym się zmagacie? skąd bierzecie materiały? polecacie jakiś wykonawców? Pozdrawiam przyszłych "sąsiadów":)Szczecin ma swoje forum:-) i tam siedzi generalnie. Patrz na grupy budujace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goszka21 07.02.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 ooo to sie naczekasz.... a z wszystkim pod Szczecin podlegasz? Na szczęście chyba* pod Police.. Za kilka dni powinny już być.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 09.02.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 jak tam goszka Ci idzie? Ja też pod police z większością podlegam, nie robią problemów, w Dobrej tak samo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goszka21 10.02.2012 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 jak tam goszka Ci idzie? Ja też pod police z większością podlegam, nie robią problemów, w Dobrej tak samo:) IDZIE CORAZ LEPIEJ wCZORAJ DOSTAŁAM WARUNKI Z Enei i ZWiKu jeszcze z gazowni...po weekendzie będą bo Pan już kilka dni temu dzwonił...że przygotowuje> Mam większy kłopot..Bo tam gdzie urocza działka grunt niepweny. Nie wiem może badanie jeszcze raz zrobię ,,i więcej odwiertów ..Bo nie chcę się wtopić..w sugestie archi..że minipale,,Nie stać mnie na to..Specjalnie mały domek..bo...hm..wieszego już nie potrzebuję..Za "dorosła" jestem..Co myślisz na temat dodatkowych badań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 10.02.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 IDZIE CORAZ LEPIEJ wCZORAJ DOSTAŁAM WARUNKI Z Enei i ZWiKu jeszcze z gazowni...po weekendzie będą bo Pan już kilka dni temu dzwonił...że przygotowuje> Mam większy kłopot..Bo tam gdzie urocza działka grunt niepweny. Nie wiem może badanie jeszcze raz zrobię ,,i więcej odwiertów ..Bo nie chcę się wtopić..w sugestie archi..że minipale,,Nie stać mnie na to..Specjalnie mały domek..bo...hm..wieszego już nie potrzebuję..Za "dorosła" jestem..Co myślisz na temat dodatkowych badań?Dodatkowe badania potwierdza i tak niekorzystny wynik. Strata czasu. Grunt musi byc bardzo zły skoro nawet wymiany nie proponują, tj torf musi byc głeboko, albo lustro wody płytko. Rozwazyłabym posadowienie domu na płycie fundamentowej. MIkropale to koszt wiekszy od płyty ok 25.000, wiem, bo sama mam kiepski grunt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 10.02.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 tzn oczywiscie po rozmowie z konstruktorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klara30 12.02.2012 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 My podlegamy pod Police i jak tylko zrobimy adaptację to składamy wniosek:) Jak sądzicie ile będziemy czekać na pozwolenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 13.02.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 My podlegamy pod Police i jak tylko zrobimy adaptację to składamy wniosek:) Jak sądzicie ile będziemy czekać na pozwolenie? 3o dni:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts