escone 02.02.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 (edytowane) Witamy Wszystkich !!! Zakładamy dziennik budowy, gdyż niebawem (wiosna/lato 2012) zaczynamy budowę Naszego wymarzonego domku. Edytowane 4 Września 2012 przez escone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariwa 22.02.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 witajcie! no aby ta wiosna przyszła szybko, to ruszycie z budową waszego domku, fajny projekt, będziemy podglądać wasze poczynania , pozdrawiamy i życzymy powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzak0071 22.02.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Ja też będę podglądać zwłaszcza, że budujecie w szkielecie... a może napiszecie coś więcej o technologii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casis 23.02.2012 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 witam śliczny domek, będę podglądać, tym bardziej że sama mam domek w technologii szkieletowej. Dokładnie z elementów prefabrykowanych. Wy też będziecie w ten sposób stawiać, czy na miejscu będą Wam wszystkie ścianki budować... Pozdrawiam i będę podglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzak0071 24.02.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Oj, o samej technologii szkieletu drewnianego to lepiej poczytać na forum bo to temat rzeka I to taka duża rzeka wiem mniej wiecej o co chodzi w technologii szkieletowej bo sama mam taki dom chodziło mi raczej o to o co zapytała casis. Ale rzeczywiście chyba źle sprecyzowałam swoje pytanie. Teraz wiem, że to będzie typowy szkielet stawiany na miejscu. Pozdrawiam i życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escone 04.09.2012 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 (edytowane) Prośba o zamknięcie tematu Edytowane 4 Września 2012 przez escone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts