greg_25 02.02.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Witam, Tak jak w temacie. Po zainstalowaiu kominka, najprawdopodobniej wskutek wysokich temperatur pojawilo sie spekanie w ksztalcie pajeczyny. Sciana/komin spekal z dwoch stron. Nie wiem czy sie tym martwic, w kazdym razie polozylismy na to gladz i znow to samo. Prosze o info jak sobie z tym poradzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 02.02.2012 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Jaki komin, z czego ? Czym w nim palisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mki1719508566 02.02.2012 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Czemu gładź miałaby zniwelować wewnętrzne spękania tynku ? Co to za komin i czym jest otynkowany ? Czy był już wcześniej przesuszony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg_25 03.02.2012 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 (edytowane) witam, komin z cegly pelnej. tynk cementowy i na to gladz. nie wiem co znaczy przesuszony. rok wczesniej palilismy mala koza. Edytowane 3 Lutego 2012 przez greg_25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 03.02.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Dobrze . Z czego już wiem , jeszcze powiedz czym w nim palisz.Jaki masz wkład ? Powietrzny czy wodny ? To są istotne informacjebyś otrzymał wartościową odpowiedź ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts