krzysiek22 02.02.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Witam, Chciałbym się zorientować ile obecnie trzeba zapłacić za m2 położenia glazury i gresu? Do ułożenia mam dwie łazienki, kuchnia, przedpokój. Interesuje mnie również cena za ułożenie parkietów z cyklinowaniem i lakierowaniem.Proszę o porady i informacje ile płaciliście fachowcom za ww. prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panicz 02.02.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Odpowiem jako wykonawca. Płytki 50-60zł/m2, parkiety na gotowo 60-70zł (bardzo dobry fachowiec, co ważne z nowym parkiem maszynowym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiek22 03.02.2012 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Czy można gdzieś obejrzeć Pana prace? W jakim rejonie Pan pracuje i jaki najwcześniejszy termin można zarezerwować? Proszę o podanie nr kontaktowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panicz 07.02.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 wysłałem na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts