Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Potrzebne opinie o wykonawcy - domy szkieletowe

Piko71

Recommended Posts

Witam!

Nie wiem czy to właściwe forum i przepraszam jeśli tak nie jest a moderatora proszę o przeniesienie do właściwego jeśli to konieczne.

Po długich poszukiwaniach i zasięganiu języka zostało mi do wyboru trzech wykonawców. Na temat jednego z nich mam dwie zupełnie sprzeczne opinie. Dlatego proszę wszystkich którym budowała dom firma Inez Co Domy Kanadyjskie o opinie o tym wykonawcy. Jeżeli ktoś nie chce się wypowiadać publicznie to prosiłbym o wiadomości na priv.

Najbardziej mi zależy na wypowiedziach i kontakcie od ludzi, którzy już mieszkają jakiś czas w domu wybudowanym przez Inez.

Pomóżcie proszę!

• 2 years później...
  • 1 year później...
Jeżeli masz trzech do wyboru, a sprzeczne informacje tylko o jednym, to zostaw pozostałych dwóch a tego odrzuć. Po co ryzykować.

Jak dobrze, że nie posłuchałem tej "rady"!

Wracam do tego ponieważ właśnie minęło 3 lata (w marcu 2016) jak mieszkam w bardzo ładnym, wygodnym domu, który wybudowała firma Inez, Domy Kanadyjskie Co.

Oczywiście, nie obyło się bez kłopotów, takie jest życie, ale sposób i szybkość reakcji na zgłoszone problemy ze strony właścicielki firmy był przykładowy!

Wiem co mówię bo moja bratanica, która zaczęła budowę na działce obok, kilka miesięcy przede mną (pod koniec 2011) nie zakończyła jej do tej pory!!!

Służę wszystkimi informacjami zainteresowanym budową szkieletowca na priv.