nita83 04.09.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 ciekawie się te bramy otwierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 04.09.2013 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 (edytowane) Hm, łamana ciekawa, muszę obwąchać temat i zrobić symulację w terenie Jeżdżę dość przeciętnie, niestety, Kubicą w spódnicy nie jestem , a samochód nie z tych najmniejszych - ze względu na rodzinę zawsze jakieś kombi. Gosiek, dodałam drogę - na brązowo Na razie parkuję sobie skośnie, równolegle do tego ściętego rogu działki, ale to dlatego, że ogrodziliśmy całość siatką leśną i nie ma wjazdu. Jak przyjdzie docelowy płot, to już raczej nie będę tam stawiać, przynajmniej na noc. Dzięki Dziewczyny! Edytowane 4 Września 2013 przez bury_kocur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 04.09.2013 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 I tak najlepsza jest wizja w terenie, Kocurku masz teraz styro na budowie zbuduj sobie słupki i popróbuj Znalazłam i muszę się podzielić , tak właśnie wyglądają moje noce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 04.09.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Dlatego my mamy normalne podwójne łózko dla dzieci i choć można się na długość zmieścić. Choć uczciwie muszę przyznać, że spię snem sprawiedliwego i żadne łażące osobniki nie są w stanie mnie obudzić. Baa czasem sama nie pamietam jakim cudem spię w pokoju dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 04.09.2013 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Mnie łażące też nie budzą, ale odnotowuję momentalnie brak kołdry I wtedy wyrzucam to co przylazło w międzyczasie. Co mi po ogrzewaniu z boku, kiedy od góry zimno. Fajne te bramy, może to też rozwiązanie dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.09.2013 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 I tak najlepsza jest wizja w terenie, Kocurku masz teraz styro na budowie zbuduj sobie słupki i popróbuj Znalazłam i muszę się podzielić , tak właśnie wyglądają moje noce Cronin czytam i sikam ze śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 05.09.2013 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Znalazłam i muszę się podzielić , tak właśnie wyglądają moje noce też przeczytałam.. uśmiałam się u nas też jakoś w nocy mało miejsca na łóżku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 05.09.2013 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 A bo Wy w takich sytuacjach za miękkie jesteście i dajecie sobie dzieciom na głowy wchodzić! Się dzieciaka przytula, całuje, bierze pod pachę (a jak starsze, to za rękę) i konsekwentnie wynosi do jego łóżka. Szybko załapują. Tak wygląda teoria. Praktyka zaś jest taka, że odkąd mamy łóżko o wymiarach lotniskowca, dzieci też dość szybko załapały, że jak przyjdą od strony mamy i będą cichutko, żeby nie obudzić taty, to się uda, bo mama ich nie wygoni. Co również zawraca problem do punktu wyjścia: "ech, kobiety..." J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekowca 05.09.2013 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 No to wyjście pozostaje jedno. Jarek P. cichcem bierze piłkę i zyg zyg, łóżko dopasowuje na wymiar ściśle dwuosobowy. Ścinki zaś wykorzystuje w kolejnym odcinku telenoweli pt. Dom w Lesie - a do czego? Jak obejrzycie to się dowiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.09.2013 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 kocurku jeśli będziesz tak wjeżdżać jak narysowałaś, to musisz najpierw odbić w lewo by się wyrobić i stanąć równo w tym miejscu, rozumiem, że droga szeroka i taki manewr będziesz miała gdzie wykonać. Suwana brama też Ci się nie zmieści - musisz do jej szerokości doliczyć jeszcze przeciwwagę. Z tego najlepszy dla Ciebie będzie chyba patent jaki Malka pokazała - brama łamana Skrzynkę gazową masz już zamontowaną? Może zainstalować ją na tym skośnym fragmencie ogrodzenia, wtedy masz całe 8 metrów ,,dla siebie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.09.2013 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Jarku nie miękkie a leniwe i wygodne;) Oczywiście mówię tu tylko o sobie - niech się żadna mama nie obraża;) ps. Kocurku ja niestety o bramie się nie wypowiadam bo się nie znam ale ta łamana wygląda fajnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 05.09.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Jarku nie miękkie a leniwe i wygodne;) Ale co to za wygoda w wyniku której wyspać się nie można. No chyba, że mówimy o przypadkach potrafiących spać z kotłującym się trzylatkiem na plecach i kopytami siedmiolatka na głowie, wtedy przepraszam J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 05.09.2013 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 nie , to nie wygoda, tylko jak odniosę to muszę siedzieć aż zaśnie, inaczej mam płacz, jedna budzi drugą i już hardcore. A na siedzenie nie mam siły, zasypiam na krześle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.09.2013 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 ...jeszcze tylko 8 lat i mam nadzieję wyjedzie daleko na studia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 05.09.2013 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 raczej 12.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 05.09.2013 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 za chwilę i tak nie będą chciały się przytulać i spać z nami, więc trzeba teraz korzystać, może zaowocuje jak będą miały nastolatkowe bunty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.09.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Mojej za dobrze w domu i fruwać to tylko na chwilkę wyfruwa To dobre pocieszenie Cronin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.09.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 za chwilę i tak nie będą chciały się przytulać i spać z nami, więc trzeba teraz korzystać, może zaowocuje jak będą miały nastolatkowe bunty Tak myślałam kilka lat temu, a tu srutututu Wczoraj odwożę młode do szkoły, mówie zdawkowe -pa. miłego dnia, na co on - ale jak , nie przytulisz mnie i nie dasz buziaka - a to nie obciach przed kolegami ??? -no co ty,To nigdy nie będzie obciach :o:o mała przylepa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 05.09.2013 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 pewnie chce podwyżki kieszonkowego trudno "przemęczę się" , wolę przytulaski niż wyalienowane emo żyjące tylko komputerem albo programami w mtv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 05.09.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Moje chyba nie wiedzą, co to obciach - nie mają oporów przed wskakiwaniem do łóżka (przedział wiekowy 4-13 ), chodzeniem do szkoły za rękę (średni - 9), a najmłodsza to w ogóle - po paru godzinach bez ojca wyje publicznie i bezwstydnie "tatooo, przytul mnie", z taką intonacją, jakby ojciec miał jechać zaraz na misję do Afganistanu albo jakby się naoglądała łzawych melodramatów. A z bramą widzę, że ciężki orzech do zgryzienia (a dotąd mnie to jakoś nie absorbowało w kategorii problemu), bo skrzynka gazowa już stoi, Gosiek, w prawym dolnym rogu działki, patrząc na rys, i zabiera mi z metr z tych ośmiu. Pasowała mi tam, bo podejście gazu do domu mam w prostej linii. Coś się wymyśli Te harmonijkowe bramy coraz bardziej do mnie przemawiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts