MusiSieUdac 25.03.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Po przeczytaniu o Waszych doświadczeniach stwierdzam, ze mam cudownie spokojne i grzeczne dziecko, trochę pyskate odkad nauczylo sie mówić, ale to można przezyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 25.03.2013 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 MSU nie bój nic, dzieciom się zmienia charakter co parę lat. Ja juz widzę po Gabrysi. Niestety na gorsze. Ma 4,5 roku a zachowuje się jak sfochowana nastolatka momentami. Mieliśmy cudowny weekend, Werka nadal gluty do pasa, dzisiaj wylądowała u Dziadka, bo przedszkole nadal nie wchodzi w grę, a Gabi w sobotę gorączka 39, na szczęście chyba jakoś zwalczyła sama, w każdym razie poszła dzisiaj do przedszkola. Czy ktoś widział Wiosnę? bo u mnie jej nadal nie ma, a jak ją spotkam to jej tak wtłukę za spóźnienie, że za złotą polską jesień bez makijażu będzie robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 25.03.2013 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 (edytowane) Ja, ja, ja widziałem wiosnę! Wczoraj!Przy -6 za oknem, w kopnym śniegu po pas, trzy samce bażanta się bardzo mocno spierały o to, który z nich zasługuje na względy strasznie nadętej kury stojącej spokojnie obok i udającej, że nic a nic ją to nie obchodzi, a tak w ogóle, to do pazurka jej się coś przyczepiło.A i nasza prywatna wiewiórka jakieś porządki na drzewie robiła, całą ścieżkę nam zasypała zrzynkami z szyszek. J. (i Łajza, który od kilku dni porusza się krokiem "kroczącym" obwieszczając przy tym co chwilę "jeśtem Gigantoźauj") PS: no dobra, ubarwiam, ten śnieg był po łydki, nie po pas... Edytowane 25 Marca 2013 przez Jarek.P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 25.03.2013 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Jak przy - 6 to nie z miłości walczyły tylko dla rozgrzewki, więc się nie liczy. A wiewiórka tradycjonalistka na Wielkanoc sprząta, jakby miała okna to pewnie przy tym -6 tez by je umyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.03.2013 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Jak przy - 6 to nie z miłości walczyły tylko dla rozgrzewki, więc się nie liczy. A wiewiórka tradycjonalistka na Wielkanoc sprząta, jakby miała okna to pewnie przy tym -6 tez by je umyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 26.03.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Ptaki u mnie świergolą jakby wiosna była, a ja pytam gdzie ona ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 26.03.2013 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 A koty marcują w śnieżnych zaspach - paranoja.Miałam mieć jutro montaż drzwi. Firma chętnie zamontuje, ale przełożyłam na 10.04 bo ocieplenia jeszcze ani widu ani słychu. Na razie przeglądam styropiany na podłogi, naiwnie myślałam, że każdy "podłogowy" to co najmniej eps 100. A guzik. Trzeba się naszukać i każdy sprawdzać. I cena od razu ok. 200zł/m3. A miałam nadzieję na taki za 150 i trochę oszczędności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 27.03.2013 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Jaki jest szczyt desperacji: zapisać się na newsletter pogodynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 27.03.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 hahah chyba nigdy jeszcze wiosna nie była tak oczekiwana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 27.03.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Idzie Kwiecień, podkuj buty http://www.sherv.net/cm/emo/laughing/crying-with-laughter.gif J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 28.03.2013 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Słyszałam, tak a'propo masowych emigracji - do tego kraju to nawet wiosna nie chce wracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.03.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Jaki jest szczyt desperacji: zapisać się na newsletter pogodynki Idzie Kwiecień, podkuj buty http://www.sherv.net/cm/emo/laughing/crying-with-laughter.gif J. Słyszałam, tak a'propo masowych emigracji - do tego kraju to nawet wiosna nie chce wracać Ale się uśmiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 28.03.2013 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Wy to mnie dobić jeszcze chyba chcecie te nieszczęsne okna to mi wstawią po majówce jak znam swoje szczęście, a wszyscy umówieni fachowcy zwieją na Karaiby albo na drugą stronę Warszawy na Teresin, bo tam lepsze (czyt. wyższe) stawki - jak mnie jeden z nich uświadamiał. To na pocieszenie jeden z moich ulubionych BLOGÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 28.03.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Nie wiem, czy już słyszałyście tego newsa, ale z tą wiosną to jest tak, że jej ma nie być wcale. Znaczy, nie, nie chodzi o to, że teraz ma jej nie być. Tylko w ogóle. W naszym klimacie zjawisko wiosny meteorologicznej (czyli temperatury z przedziału od iluśtam do iluśtam itd. ciekawi mogą sprawdzić na wikipedii) sobie bowiem zanika na rzecz bezpośredniego przejścia z zimy do lata. I nie, nie żartuję... J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 28.03.2013 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Czytałam o tym niestety, znika najładniejsza i najbardziej wyczekiwana pora roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.03.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Nie wiem, czy już słyszałyście tego newsa, ale z tą wiosną to jest tak, że jej ma nie być wcale. Znaczy, nie, nie chodzi o to, że teraz ma jej nie być. Tylko w ogóle. W naszym klimacie zjawisko wiosny meteorologicznej (czyli temperatury z przedziału od iluśtam do iluśtam itd. ciekawi mogą sprawdzić na wikipedii) sobie bowiem zanika na rzecz bezpośredniego przejścia z zimy do lata. I nie, nie żartuję... J. No prawda, niestety. Kurcze myślałam, ze jestem jeszcze za młoda na stwierdzenie "za czasów mojej młodości ... było coś takiego jak wiosna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 28.03.2013 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Macie, na pociechę: http://img.wiocha.pl/images/5/c/5cea0eb6aca0c5d1c19b8347396c4dfa.jpg J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.03.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 To ma być pocieszenie I pamiętam takie lato bez wiosny, w mieście mieszkałam a i tak było to jak wybuch radości, gorąca, i wszechobecnej krzątaniny ptaszków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 28.03.2013 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 A ja dziś na przekór wszystkiemu ubrałam się wiosennie... założyłam ZIELONY szalik i rękawiczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 28.03.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Cronin, a fe! To nie jest wiosenny strój! Ja to się ubrałam dziś tak jak trzeba, żeby wiosna była: czółenka, wzorzysta sukienka, kolorowe rajstopy i oczywiście żadnych czapek i rękawiczek. I rozpięty płaszcz, a co! Ktoś w końcu musi się poświęcić, żeby ta wiosna przylazła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts